«Η διπλή ύβρις» – Η αιχμηρή ανάρτηση του Π. Τατσόπουλου για τον Μητροπολίτη Κοσμά

MarketNews

«Η διπλή ύβρις» – Η αιχμηρή ανάρτηση του Π. Τατσόπουλου για τον Μητροπολίτη Κοσμά, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Ο Πέτρος Τατσόπουλος με ανάρτησή του στο fb μιλά με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα για τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Η ΔΙΠΛΗ ΥΒΡΙΣ
Δεν το συζητώ. Μακάρι ο άνθρωπος να γίνει καλά, όπως όλοι οι άνθρωποι που δίνουν τη βασανιστική μάχη τους στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, τη μάχη για να κρατηθούν στη ζωή. Ο συγκεκριμένος μητροπολίτης, ωστόσο, από τους πιο σκληρούς αντιεμβολιαστές, όχι μονάχα επέμεινε έως την πιο ακραία επιδείνωση της υγείας του να μην νοσηλευτεί, αλλά και όταν τελικά νοσηλεύτηκε -σύμφωνα με καταγγελίες του νοσηλευτικού προσωπικού- πήρε τη θέση ενός άλλου συνανθρώπου του με βαριά υποκείμενα νοσήματα. Εδώ έχουμε λοιπόν μια διπλή “ύβριν”, με την αρχαιοελληνική σημασία της λέξης, και ο μητροπολίτης -όταν με το καλό βγει από την ΜΕΘ- οφείλει μια διπλή συγγνώμη. Εάν απέμεινε καθόλου φιλότιμο σε αυτή τη χώρα. Την καλημέρα μου».