Το βράδυ της Δευτέρας οι «Ράδιο Αρβύλα» επέστρεψαν στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1, μετά την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

«Έχουμε πολλά βίντεο και ευχές που θα θέλαμε να δείξουμε, αλλά ξεκινήσαμε με το βίντεο που μας έστειλε ο γκαζιάρης ο Αλέξανδρος. Μας έχετε συγκινήσει και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Μόνο την αγάπη σας έχουμε να κρατήσουμε από το 2021 που έφυγε» ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης στην έναρξη της εκπομπής.  Θέλοντας να αφήσει πίσω όλα όσα συνέβησαν, να λέει: “Αχ κυρίες και κύριοι, πόσα βίντεο και πόσες ευχές έχουμε λάβει από εσάς και θα θέλαμε να τις δείξουμε όλες, αλλά δεν γίνεται! Αχ βρε παλιόπαιδα, μας έχετε συγκινήσει και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ”.

Παράλληλα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη βρέθηκε στο στόχαστρο της σατιρικής εκπομπής. «Ένα χειροκρότημα γιατί έκαναν ότι μπορούσαν για να ξεμπερδ… ε συγγνώμη για να επιστρέψει και η τελευταία σατιρική εκπομπή στην τηλεόραση. Δηλαδή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Άδωνη Γεωργιάδη και σε όλα τα παπαγαλάκια τους, τα οποία είναι πάρα πολλά, δεν είναι κυβέρνηση αλλά τροπικό δάσος, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται από παπαγάλους. Το μόνο που θέλουμε να πούμε είναι ότι επιστρέψαμε και θα περάσουμε πολύ ωραία».

Facebook Comments