«Έρχομαι να σου δείξω τι γκάζια έχει το εργαλείο» ήταν, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, τα λόγια που είπε ο Τζώρτζης Μονογυιός σε φίλο του λίγη ώρα πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Είχε αγοράσει πριν από μερικά 24ωρα το αμάξι των ονείρων του και λέγεται πως χθες, την ημέρα του τροχαίου δηλαδή, το οδηγούσε για πρώτη φορά!

Η Ferrari που οδηγούσε ο αδερφός της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογιού, έγινε παρανάλωμα του πυρός εγκλωβίζοντας στο εσωτερικό της τον Τζώρτζη Μονογιό, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στο υπερπολυτελές αυτοκίνητο που μόλις είχε αποκτήσει… Οι συνθήκες του δυστυχήματος παραμένουν υπό διερεύνηση και οι Αρχές συγκεντρώνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, καθώς υπήρξαν αρκετοί στο δρόμο την ώρα που ο άτυχος άνδρας έφυγε από το δρόμο και καρφώθηκε σε δέντρο με αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς το όχημα κι ο ίδιος να μην καταφέρει να βγει.

 

Πηγή: Eurokinissi

«Είδα τον οδηγό και τη γυναίκα του ξαπλωμένους στο γρασίδι» λέει αυτόπτης μάρτυρας

Αυτήκοος μάρτυρας περιέγραψε στο MEGA τη στιγμή που είδε τα σώματα του άτυχου οδηγού και της συντρόφου του να τα έχουν τραβήξει έξω από το αυτοκίνητο και να είναι ξαπλωμένα στο γρασίδι.

«Βγήκα στο μπαλκόνι μου, είδα καπνό και κατάλαβα ότι κάτι είχε συμβεί γιατί δεν ήταν ο καπνός από τζάκι. Βγήκα και αντίκρυσα αυτό το πράγμα, να καίγεται ένα αυτοκίνητο στη νησίδα της παραλιακής. Δεν άκουσα θόρυβο μεγάλο, εγώ βγήκα κατά τύχη στο μπαλκόνι. Υπήρχαν δύο σώματα, μία σορός και μίας κοπέλας που ήταν εν ζωή. Τους είχαν τραβήξει έξω στο γρασίδι στη νησίδα γιατί εκείνη την ώρα το αυτοκίνητο καιγόταν εξ ολοκλήρου».

Στη συνέχεια, ο μάρτυρας είπε ότι μίλησε με έναν οδηγό ταξί, που είδε με τα μάτια του το δυστύχημα «Είδε το αυτοκίνητο να χάνει τον έλεγχο. Δεν κατάλαβε γιατί… Κάποιος έτρεξε γρήγορα και έβγαλε τους επιβάτες κι αμέσως μετά το αυτοκίνητο πήρε φωτιά. Έμαθα ότι ο οδηγός μόλις είχε παραλάβει το αυτοκίνητο. Αν είναι η αντιπροσωπεία που μου είπαν είναι μόλις 3,5 χλμ από το σημείο του δυστυχήματος» ανέφερε.

 

Facebook Comments