Θετικά τα νέα της Κίνας – Αισιοδοξία στην Ισπανία

FXCM

Θετικά τα νέα της Κίνας – Αισιοδοξία στην Ισπανία , ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα

Tην περασμένη εβδομάδα οι εκτιμήσεις για το PMI της Κίνας ήταν ανησυχητικές. Οι αναλυτές προέβλεπαν έναν αριθμό κάτω του 50.0 που θα προσέθετε περαιτέρω συζητήσεις γύρω από την επιβράδυνση της παγκόσμιας ανάπτυξης. Τελικά το PMI της Κίνας ανακοινώθηκε στο 50.8 έναντι 50.6 τον περασμένο μήνα, κερδίζοντας τα θετικά σχόλια από την Moody’s.

Στην Ευρώπη, ο Μάριο Ντράγκι, πρόεδρος της ΕΚΤ, δήλωσε ότι η κατάσταση στην ένωση περνά σε μια φάση σταθεροποίησης, την ώρα που ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Μ. Ραχόι δήλωσε ότι θα υπάρχουν ευχάριστες ειδήσεις εντός εβδομάδας όσον αφορά την ανεργία της χώρας.

Οι σημαντικότερες ανακοινώσεις της Ευρώπης για σήμερα είναι ο Γερμανικός Δείκτης Μεταποιήσεων PMI στις 10:55, ο Δείκτης Μεταποιήσεων PMI της Ευρωζώνης στις 11:00, και της Μ. Βρετανίας στις 11:30. Στην Αμερική τώρα, στις 17:00 έχουμε την σημαντικότερη ανακοίνωση της ημέρας με τον δείκτη μεταποίησης ISM, ενώ την ίδια ώρα ανακοινώνονται και οι κατασκευαστικές δαπάνες.