Πρέπει να σπάσουμε τον τσαμπουκά και τη σταλινικής νοοτροπίας φίμωση που επέβαλλαν οι Δημοσιογράφοι

Πιπιλή Φωτεινή

Πρέπει να σπάσουμε τον τσαμπουκά και τη σταλινικής νοοτροπίας φίμωση που επέβαλλαν οι Δημοσιογράφοι, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα

Η ΕΡΤ πραγματικά εις βάρος πολλών εργαζομένων που δεν μετείχαν στο πάρτι, στο σκοταδισμό, στην αδιαφάνεια, στην λαμογιά, είναι το κατακάθι του συνδικαλισμού.

Τα όργια που γίνονταν στην ΕΡΤ δεν έχουν καμία σχέση με τα όργια που γίνονταν στη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. Αυτοί οι οργανισμοί χρόνια τώρα μέσω των ακραίων συνδικαλιστών, αυτοί οι οργανισμοί, η τραμπουκικής νοοτροπίας συνδικαλιστική στάση και πράξη, ήταν στη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ όπου ο υπόδικος για οικονομικά σκάνδαλα Ν. Φωτόπουλος, κατέβαζε ότι ώρα ήθελε τους διακόπτες, το ίδιο γίνεται τώρα, με μία συνδικαλιστική ηγεσία της ΠΟΣΠΕΡΤ η οποία ήταν ο θεμέλιος λίθος της ασυδοσίας και της συγκάλυψης και του σκοταδισμού στην ΕΡΤ.

Δυστυχώς οι συνάδελφοί μου δημοσιογράφοι χρόνια τώρα έκαναν ένα τραγικό λάθος… «ΠΟΣΠΕΡΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ»  και οι ίδιοι και δεν ανέδειξαν αυτά που έπρεπε.

Πρέπει να σπάσουμε τον τσαμπουκά και τη "σταλινικής νοοτροπίας" φίμωση που επέβαλλαν οι κατά τα άλλα Επαγγελματίες Δημοσιογράφοι, Υπηρέτες της Ελευθερίας και της Γνώμης.