Π. Καψής: 10 συνδικαλιστές της ΕΡΤ εμποδίζουν την εφαρμογή αποφάσεων του ΣτΕ

ΣΚΑΪ

Π. Καψής: 10 συνδικαλιστές της ΕΡΤ εμποδίζουν την εφαρμογή αποφάσεων του ΣτΕ  , ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα

"Δεν είναι επιλογή μας η εκπομπή σήματος από ιδιωτικές εγκαταστάσεις πλην όμως είναι ο μοναδικός τρόπος αυτή τη στιγμή" τόνισε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο υφυπουργός, αρμόδιος για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, Παντελής Καψής.

Παράλληλα επισήμανε πως η κατάληψη των εγκαταστάσεων της Αγίας Παρασκευής "από 10 συνδικαλιστές και ακτιβιστές" -όπως είπε χαρακτηριστικά-, εμποδίζει την εφαρμογή των αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Συμπλήρωσε πως η κυβέρνηση είναι ανοιχτή στη συζήτηση αλλά δεν θα παραμείνει όμηρος των συνδικαλιστών.

Προανήγγειλε πως τις προσεχείς ημέρες θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την προκήρυξη θέσεων εργασίας προκειμένου να μπορέσει να εκπέμψει με πλήρες πρόγραμμα η Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση, της οποίας το σήμα βρίσκεται στον αέρα από το πρωί της Τετάρτης από τις συχνότητες της πρώην ΕΡΤ μέσω Digea.

"Πρόκειται για δοκιμαστική εκπομπή. Δεν υπάρχει άδεια εκπομπής αλλά το πρόβλημα δεν είναι εάν ενημερώθηκε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Τις επόμενες ώρες θα προχωρήσουμε στην προβολή εκπομπών, ταινιών και ντοκιμαντέρ που έχει στη διάθεσή της η ΕΡΤ" κατέληξε.