Η κυτταρίτιδα ίσως είναι το πιο πολυσυζητημένο πρόβλημα για τις γυναίκες. Αρκετές δίαιτες, ορμονικές διαταραχές και κακή κυκλοφορία του αίματος είναι μερικοί παράγοντες για την εμφάνιση της.

Αν και είναι δύσκολο να απαλλαγούμε οριστικά από την παρουσία της, υπάρχουν κάποιοι τρόποι που συμβάλλουν στη μείωση της. Ένας από αυτούς είναι η καθημερινή κατανάλωση φυσικού χυμού γκρέιπφρουτ. Το γκρέιπφρουτ έχει ελάχιστες θερμίδες με αποτέλεσμα να καίτε περισσότερες θερμίδες από όσες παίρνετε, να ενεργοποιείτε τον μεταβολισμό σας και να αυξάνετε η καύση του λίπους μειώνοντας την κυτταρίτιδα.

Εκτός από την βοήθεια να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα, το γκρέιπφρουτ έχει και άλλα οφέλη για τον οργανισμό σας.

  • Επιταχύνει τον μεταβολισμό
  • Απομακρύνει τις τοξίνες από το σώμα
  • Ρυθμίζει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα
  • Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος
  • Είναι πλούσιο σε βιταμίνη C-σε 1 γκρέιπφρουτ υπάρχουν 92,5mg βιταμίνης C
  • Έχει δράσεις εναντίον του διαβήτη και του έλκους στο στομάχι

Επειδή είναι αρκετά όξινο και ίσως να μην σας αρέσει, σας προτείνουμε να το ανακατέψετε με φυσικό χυμό πορτοκάλι. Για καλύτερα αποτελέσματα καλό είναι να συνδυάζετε τον χυμό με γυμναστική.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το γκρέιπφρουτ όπως και άλλα εσπεριδοειδή, λόγω της οξύτητας τους, μπορεί να αποδυναμώνουν το σμάλτο των δοντιών. Για αυτό είναι καλό μετά την κατανάλωση τους να ξεπλένετε τα δόντια σας με νερό για να αποφεύγεται η επαφή μακράς διάρκειας των οξέων των φρούτων με τα δόντια.

Facebook Comments