Αυξήθηκε κατά 3,6% ο τζίρος στη βιομηχανία τον Ιούλιο

3 λεπτά ανάγνωση
19 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Γενικός Δείκτης Νέων Παραγγελιών στη Βιομηχανία (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς) αυξήθηκε κατά 0,8% τον Ιούλιο του 2013, σε σχέση με ένα χρόνο νωρίτερα.

Αύξηση 3,6% παρουσίασε ο Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη Βιομηχανία (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς) τον Ιούλιο του 2013, σε σύγκριση με τον Ιούλιο του 2012, έναντι μείωσης 7,7% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2012 προς το 2011.

Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, ο μέσος Γενικός Δείκτης του δωδεκαμήνου Αυγούστου 2012 – Ιουλίου 2013, σε σύγκριση με τον ίδιο δείκτη του δωδεκαμήνου Αυγούστου 2011 – Ιουλίου 2012, υποχώρησε κατά 0,8%, έναντι αύξησης 2,1% που σημειώθηκε από τη σύγκριση των αντίστοιχων προηγούμενων δωδεκαμήνων.

Εν τω μεταξύ, ο Γενικός Δείκτης Νέων Παραγγελιών στη Βιομηχανία (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς) αυξήθηκε κατά 0,8% τον Ιούλιο του 2013, σε σχέση με ένα χρόνο νωρίτερα, έναντι μείωσης 14,8% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2012 προς το 2011.

Ο μέσος Γενικός Δείκτης του δωδεκαμήνου Αυγούστου 2012 – Ιουλίου 2013, σε σύγκριση με τον ίδιο Δείκτη του δωδεκαμήνου Αυγούστου 2011 – Ιουλίου 2012, μειώθηκε κατά 5,4%, έναντι μείωσης 7,8% που σημειώθηκε από τη σύγκριση των αντίστοιχων προηγούμενων δωδεκαμήνων.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τα μνημόνια και το «μαύρο πρόβατο» της ΕΕ… στην ανάπτυξη

Η Ελλάδα, από «μαύρο πρόβατο» της ΕΕ στα μνημόνια, εξελίχθηκε σε παράδειγμα

Επενδύσεις και κατανάλωση κράτησαν ψηλά την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας – Στο 2% η ανάπτυξη

Η ελληνική οικονομία διατήρησε τη θετική της δυναμική κατά το πρώτο τρίμηνο

Η Ελλάδα επιταχύνει τη μείωση του χρέους – Έγκριση για πρόωρη αποπληρωμή €6,94 δισ.

Τα διοικητικά συμβούλια των ESM και EFSF ενέκριναν την πρόωρη αποπληρωμή δανείων