Μπερλουσκόνι: Μόνο οι ψηφοφόροι θα με κρίνουν

2 λεπτά ανάγνωση
1 Νοεμβρίου 2013

«Οι μόνοι αρμόδιοι να με κρίνουν είναι οι ιταλοί ψηφοφόροι και όχι οι πολιτικοί μου αντίπαλοι», δηλώνει σε συνέντευξή του στον Ιταλό δημοσιογράφο Μπρούνο Βέσπα, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε ένα βιβλίο που μόλις κυκλοφόρησε.

«Κανένα από τα παιδιά μου δεν εκφράζει ενδιαφέρον, δεν έχει πάθος για την πολιτική, ούτε η Μαρίνα», πρόσθεσε ο κεντροδεξιός πρώην πρωθυπουργός.

Ο μεγιστάνας του Τύπου υπογράμμισε επίσης ότι θα παραμείνει επικεφαλής της κεντροδεξιάς «διότι, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, η παράταξή του έχει ακόμη ανάγκη την προσωπική του στράτευση».

Ο Μπερλουσκόνι πρόσθεσε τέλος ότι «η κεντροδεξιά πρόκειται να συνεχίσει να ζητάει εμφατικά θεμελιώδεις αλλαγές στον προϋπολογισμό του ιταλικού δημοσίου για το 2014» και επανέλαβε ότι «η κόρη του Μαρίνα ξέρει να παλεύει με μοναδικό θάρρος, αλλά αποφάσισε αυτοβούλως να πει όχι στην πολιτική».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Βελόπουλος: «Αν κερδίσω, μετά τις εκλογές δεν θα συνεργαστώ με κανέναν»

Ο Κυριάκος Βελόπουλος επιλέγει να επενδύσει σε μια ρητορική «αυτοδυναμίας», ωστόσο η

Αδ. Γεωργιάδης: «Θα πάρουμε την αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε βέβαιος για την εκλογική πορεία της κυβέρνησης, τονίζοντας

Γ. Κεφαλογιάννης: «Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους – Θα έχουμε αυτοδυναμία»

Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν κανονικά στον προβλεπόμενο