BNP Paribas: Πλήρως προεξοφλημένη μια άνοδος των επιτοκίων

2 λεπτά ανάγνωση
13 Δεκεμβρίου 2016

Η αυριανή συνεδρίαση της Wall Street είναι το τελευταίο μεγάλο γεγονός για το 2016, σύμφωνα με τη BNP Paribas. Ωστόσο, δεν υπάρχει κάποια σημαντική προσδοκία ότι η αυριανή συνεδρίαση θα αποτελέσει αφορμή για σημαντικές κινήσεις στις ισοτιμίες. Η Fed αναμένεται να αυξήσει τα επιτόκια κατά 0,25% κίνηση η οποία είναι πλήρως προεξοφλημένη, σύμφωνα με τη BNP.

Οι επενδυτές, θα εστιάσουν περισσότερο στις δηλώσεις σχετικά με τη μελλοντική νομισματική πολιτική. Η Yellen αναμένεται να είναι επιφυλακτική, δίνοντας έμφαση στα μακροοικονομικά στοιχεία από τα οποία θα εξαρτηθεί μια νέα αύξηση επιτοκίων.

Σχετικά με το μέλλον, η BNP εκτιμά ότι το 2017 θα υπάρξουν δυο αυξήσεις για το 2017 και τέσσερις για το 2018. Οι νομισματικές αποκλίσεις, θα οδηγήσουν σε νέα άνοδο το USD.

13 12 16 bnp

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Fed: Το μεγάλο δίλημμα για τα επιτόκια

Η Fed μπαίνει στο δεύτερο μισό του 2026 με ένα δύσκολο δίλημμα.

Γιεν: Στο όριο νέου χαμηλού 40 ετών – Η Ιαπωνία απειλεί με παρέμβαση

Το ιαπωνικό γιεν κινείται κοντά στα χαμηλότερα επίπεδα από το 1986.

Ο ρόλος της ενέργειας στον επίμονα υψηλό πληθωρισμό της Ελλάδας

Η πρόσφατη συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν, η οποία αναμένεται να συμβάλει