Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Έχουμε χάσει την κυριαρχία μας, είμαστε εξαρτημένοι

2 λεπτά ανάγνωση
19 Απριλίου 2016

«Έχουμε χάσει την κυριαρχία μας, είμαστε εξαρτημένοι» επανέλαβε την Τρίτη μέσω του ΣΚΑΪ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Δημαράς, επιμένοντας στις δηλώσεις που είχε κάνει και χθες στον σταθμό μας. 

«Δεν μπορούμε να υποσχεθούμε αυξήσεις… Πρέπει να πούμε όλη την αλήθεια στον λαό, να μην περιμένει γρήγορη άνοδο βιοτικού επιπέδου» ομολόγησε δε, το στέλεχος των Οικολόγων Πράσινων.

Παρ όλα αυτά, ο βουλευτής διευκρίνισε ότι οι εκλογές δεν βοηθούν τον τόπο. «Δεν συμφωνώ με τους ‘‘53’’, αλλά μερικά από αυτά που λένε είναι αλήθεια» ανέφερε ακόμη, σχολιάζοντας τη δήλωση της εσωκομματικής κίνησης ότι «δεν είναι αυτοσκοπός η παρουσία στη διακυβέρνηση, καθώς είναι προτιμότερο να φεύγει κανείς μαχόμενος, παρά να κρατά την εξουσία συμβιβαζόμενος πέραν ενός σημείου.»

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Σε πορεία αποσύνθεσης όσο πλησιάζει η ημέρα που θα ανακοινώσει το νέο κόμμα ο Τσίπρας

Σε πορεία αποσύνθεσης βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο πλησιάζει η ημέρα που θα

Κ. Ζαχαριάδης για Μ. Καρυστιανού: «Δεν νομίζω ότι έχει μια συνολική πρόταση για το πού θα πάει η χώρα»

Αιχμές κατά της Μαρίας Καρυστιανού άφησε ο Κώστας Ζαχαριάδης, δηλώνοντας πως «δεν

Νέα ανάρτηση Τσίπρα για το νέο κόμμα με άρωμα «Μπαρτσελόνα»

Πυρετώδεις είναι οι διεργασίες γύρω από τον Αλέξη Τσίπρα, με το πολιτικό