Δ. Καμμένος κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Η κυβέρνηση δεν είναι αριστερή – πιθανές οι πρόωρες εκλογές»

2 λεπτά ανάγνωση
29 Μαρτίου 2018

«Η κυβέρνηση δεν είναι αριστερή, μπορεί να νομίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι αριστερή… Από εκεί πηγάζει και το στρες των 53 ή 53 plus» δήλωσε την Πέμπτη ο Δημήτρης Καμμένος.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ εξαπέλυσε νέα επίθεση στον Κώστα Κατσίκη, επαναλαμβάνοντας ότι πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τους γονείς των δυο στρατιωτικών. Ο κ. Καμμένος εκτίμησε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ότι δεν πρόκειται να έρθει στη Βουλή συμφωνία για το Σκοπιανό, αλλά ακόμα και αν έρθει οι ΑΝΕΛ θα την καταψηφίσουν.

Κληθείς να σχολιάσει πώς ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος θα μπορούσε να εμποδίσει τη συμφωνία για το ονοματολογικό, όπως διαμηνύει, απάντησε ότι «θα μπορούσαμε να πάρουμε το υπουργείο Εξωτερικών».

Δήλωσε επίσης ότι οι εκλογές μπορούν να γίνουν νωρίτερα από το τυπικό τέλος της τετραετίας, γιατί η βασική εντολή διακυβέρνησης που δόθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ λήγει τον Ιανουάριο του ’19 και όχι το Σεπτέμβριο του ‘19.
 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Interview: Πρωτιά της ΝΔ – Στο 3,1% η Κωνσταντοπούλου – “Όχι” στον Σαμαρά το 78%

Πρωτιά στη Νέα Δημοκρατία με διαφορά 13,6 μονάδων από τη δεύτερη Ελληνική Αριστερή Συμπαρατάξη καταγράφει δημοσκόπηση της

GPO: Στο 29,3% η ΝΔ – Τρίτο το ΠΑΣΟΚ στο 10,8% – “Γκρεμίζονται” Κωνσταντοπούλου-Καρυστιανού

Το προβάδισμα της ΝΔ όπως αυτό καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις του τελευταίου διαστήματος,

Κ. Μπάρκας για την κάθοδο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κινηθεί αντιπαραθετικά με τον Τσίπρα»

Η φράση του Κώστα Μπάρκα για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα