Δ. Μάρδας: Ο Βαρουφάκης ξέρει τι διαπραγματεύεται

3 λεπτά ανάγνωση
6 Φεβρουαρίου 2015

O υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης ξέρει ακριβώς τι διαπραγματεύεται, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας αναφερόμενος στη δήλωσή του κ. Βαρουφάκη κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε πως το 67% των παρεμβάσεων του μνημονίου είναι μέτρα που θα υλοποιούσε και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ο κ. Μάρδας προσέθεσε πως όταν ήλθε ο Γερούν Ντάισεμπλουμ στην Αθήνα η κυβέρνηση γνώριζε ότι ερχόταν για να πει «όχι» στις ελληνικές θέσεις, όπως ακριβώς αναμενόταν και το «όχι» του κ. Σόιμπλε.

Τόνισε πως έτσι γίνεται στις διαπραγματεύσεις, πρώτα υπάρχει αντίδραση και μετά γίνονται συμβιβασμοί.

«To μνημόνιο έχει μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας από τις 25 Ιανουαρίου» δήλωσε εν τω μεταξύ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1.

Σημείωσε πως αυτό που χρειάζεται η νέα κυβέρνηση είναι η στήριξη του λαού και μια εποικοδομητική αντιπολίτευση.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Π. Μαρινάκης: «Ακούω βερεσέ όσα λέει ο Τσίπρας – Έβαλε πάνω από τριάντα νέους φόρους»

Η δήλωση του Π. Μαρινάκη βάζει ξανά τον Αλέξη Τσίπρα απέναντι στο

Από τα μνημόνια και το «μαύρο πρόβατο» της ΕΕ… στην ανάπτυξη

Η Ελλάδα, από «μαύρο πρόβατο» της ΕΕ στα μνημόνια, εξελίχθηκε σε παράδειγμα

Επενδύσεις και κατανάλωση κράτησαν ψηλά την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας – Στο 2% η ανάπτυξη

Η ελληνική οικονομία διατήρησε τη θετική της δυναμική κατά το πρώτο τρίμηνο