ΔΕΗ: Έκπτωση 10% σε όσους έμειναν χωρίς ρεύμα λόγω κακοκαιρίας

3 λεπτά ανάγνωση
18 Φεβρουαρίου 2021

Σε μια κίνηση αναγνώρισης των δυσκολιών που πέρασαν – κι εξακολουθούν να περνούν – λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια» που έπληξε αρκετές περιοχές της χώρας τις προηγούμενες ημέρες, η ΔΕΗ αποφάσισε να προσφέρει έκπτωση 10% στους πελάτες της, που έμειναν χωρίς ρεύμα.

Πολλά νοικοκυριά, κυρίως στη Βόρεια και Ανατολική Αττική αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα με την ηλεκτροδότηση, τα οποία, σε συνδυασμό με τις συνθήκες πολικού ψύχους, προκάλεσαν δυσκολίες στην καθημερινότητά τους.


 

Νωρίτερα:

Σε δωρεά των τελών δικτύου διανομής για το Φεβρουάριο σε όλους τους πληγέντες από τις καταστροφές της “Μηδείας” προσανατολίζεται ο όμιλος ΔΕΗ, σύμφωνα με πληροφορίες.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επικοινώνησε με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ Γιώργο Στάσση και τού ζήτησε «ως μία κίνηση καλής θέλησης να εξετάσει μία μείωση στο λογαριασμό του ρεύματος για τον μήνα Φεβρουάριο για τα νοικοκυριά εκείνα τα οποία έμειναν χωρίς ρεύμα τις τελευταίες μέρες».

Η έκπτωση θα δοθεί από τον ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να ισχύσει και για όσους καταναλωτές έχουν επιλέξει διαφορετικό προμηθευτή ρεύματος.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Real Estate: Στα ύψη τα ενοίκια – Πίεση στα νοικοκυριά και νέα δεδομένα στην αγορά

Η ελληνική αγορά real estate συνεχίζει να κινείται σε τροχιά ανόδου.

Χρηματιστήριο: Εβδομάδα διόρθωσης – Στο επίκεντρο η ΔΕΗ και η ΑΜΚ των €4 δισ.

Με απώλειες έκλεισε μια έντονα διορθωτική εβδομάδα στο Χρηματιστήριο, με το ενδιαφέρον
Χρηματικοοικονικες ενημερωσεις Ελλαδας

Αύξηση 9,8% του εισοδήματος των νοικοκυριών το δ’ τρίμηνο 

Αισθητά ενισχυμένο καταγράφεται το διαθέσιμο εισόδημα των ελληνικών νοικοκυριών στο κλείσιμο του