Δεν ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ την απόδοση τιμών στον Μίκη Θεοδωράκη – Αποχώρησε από το ΔΣ της Αθήνας

2 λεπτά ανάγνωση
6 Σεπτεμβρίου 2021

Οι αιτιάσεις για τα υγειονομικά μέτρα που τηρήθηκαν στην πρώτη με φυσική παρουσία -εμβολιασμένων και νοσούντων- έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηνών, οδήγησαν στην αποχώρηση την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ και τον επικεφαλής της Νάσο Ηλιόπουλο, και έτσι δεν ψήφισαν την εισήγηση Μπακογιάννη για την απόδοση τιμής στον Μίκη Θεοδωράκη.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, εισηγήθηκε και εγκρίθηκε ομόφωνα να λάβει το όνομα του σπουδαίου Έλληνα μια οδό της Αθήνας και να προκηρυχθεί καλλιτεχνικός διαγωνισμός για την προτομή του που θα τοποθετηθεί σε κεντρικό σημείο της πόλης όπως αρμόζει.

“Πραγματικά θα ήθελα πάρα πολύ να είμαστε περισσότεροι, να είμαστε όλοι όταν συζητάμε για αυτό το θέμα”, ανέφερε ο Κώστας Μπακογιάννης για την αποχώρηση Ηλιόπουλου.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Μπάρκας για την κάθοδο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κινηθεί αντιπαραθετικά με τον Τσίπρα»

Η φράση του Κώστα Μπάρκα για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα

Π. Μαρινάκης: «Ακούω βερεσέ όσα λέει ο Τσίπρας – Έβαλε πάνω από τριάντα νέους φόρους»

Η δήλωση του Π. Μαρινάκη βάζει ξανά τον Αλέξη Τσίπρα απέναντι στο

ALCO: Στο 23,3% η ΝΔ – “Γκρεμίζονται” Ελληνική Λύση και Πλεύση Ελευθερίας – Στο 10,3% το ΠΑΣΟΚ

Άνοδο μισής μονάδας στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων (23,3%) δίνει στη