Εν ψυχρώ εκτέλεση του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στην οδό Ασκληπιού

3 λεπτά ανάγνωση
12 Οκτωβρίου 2017

Δολοφονική επίθεση σε βάρος του γνωστού δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στο γραφείο του οδό Ασκληπιού 154. Πρόκειται για τον γιο του παλαιού υπουργού της ΝΔ Νώντα Ζαφειρόπουλου και αδελφό του πρώην δημάρχου Χαλανδρίου Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου. 

Όπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία, σύμφωνα με μαρτυρία συνεργάτη του δικηγόρου, που ήταν σε διπλανό γραφείο, ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος άνοιξε την πόρτα της εισόδου της πολυκατοικίας σε δύο άγνωστα άτομα, τα οποία ανέβηκαν στον όροφο που είναι το γραφείο του.

Ξαφνικά ακούστηκε ένας πυροβολισμός και όταν ο συνεργάτης του έτρεξε να δει τι είχε συμβεί, βρήκε τον δικηγόρο να έχει γύρει νεκρός πάνω στο γραφείο του, ενώ οι δράστες είχαν φύγει.

Από την πρώτη εξέταση φαίνεται ότι ο 52χρονος πυροβολήθηκε στην κοιλιακή χώρα.

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος ήταν υποψήφιος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Ήταν γιος του αείμνηστου πρώην βουλευτή της Ν.Δ. Επαμεινώνδα Ζαφειρόπουλου και αδελφός του πρώην δημάρχου Χαλανδρίου Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υλικές ζημιές σε εργοστάσιο πετροχημικών στο Ιράν έπειτα από αεροπορικό πλήγμα του Ισραήλ

Υλικές ζημιές προκλήθηκαν σε πετροχημικό εργοστάσιο στο νοτιοδυτικό Ιράν, το οποίο έγινε

Μ. Καρυστιανού: «Το όνειρο μου είναι βρεθώ σε debate με τον κ. Μητσοτάκη»

Η Μαρία Καρυστιανού δήλωσε ότι θα επιθυμούσε να βρεθεί σε debate με

Στ. Κούλογλου: «Για την Καρυστιανού ισχύει φράση εδοξάσθη κρυπτόμενος και εξευτελίσθη εμφανιζόμενος»

Ο Στέλιος Κούλογλου σχολίασε τη δημόσια παρουσία της Μαρίας Καρυστιανού χρησιμοποιώντας τη