Δυστύχημα Τεμπών: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η πρόεδρος της ΡΑΣ μετά την απολογία της

2 λεπτά ανάγνωση
15 Οκτωβρίου 2024

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η πρόεδρος της ΡΑΣ, της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων, μετά την πολύωρη απολογία της στον εφέτη ανακριτή που διερευνά τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών.

Η πρόεδρος της ΡΑΣ κατηγορείται για το κακούργημα της διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών και για τα πλημμελήματα της ανθρωποκτονίας, της βαριάς σωματικής βλάβης και ελαφράς σωματικής βλάβης από αμέλεια κατά συρροή. Μέχρι σήμερα παραμένει στη θέση της.

Σύμφωνα, με πληροφορίες, στην απολογία της ισχυρίστηκε ότι ως πρόεδρος της ΡΑΣ δεν έχει αρμοδιότητα για την ασφάλεια του σιδηροδρόμου. Οι όροι που της επιβλήθηκαν μέχρι τη δίκη είναι η υποχρεωτική διαμονή στην οικία της (και όχι άλλη σε άλλη διεύθυνση ή σπίτι) και η υποχρεωτική παρουσία στο Α.Τ περιοχής της το πρώτο 10ημερο κάθε μήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α. Πορτοσάλτε: «Έχουμε κι επίσημα ρωσικό κόμμα – Με ρωσική γραμμή ο Θ. Αυγερινός»

Νέα σφοδρή πολιτική παρέμβαση έκανε ο Άρης Πορτοσάλτε, εξαπολύοντας επίθεση κατά όσων,

Ο «γαλάζιος» φόβος και τα λάθη…

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης θεωρούν -και φοβούνται- την επικοινωνία της κυβέρνησης ως

Ν. Πλακιάς: «Δεν θα επιτρέψω να γίνει μπάχαλο η δίκη στην οποία θα παραβρίσκομαι εγώ»

«Δεν θα επιτρέψω να γίνει μπάχαλο» στη δίκη για τα Τέμπη είπε