“Εφυγε” ο Άγγελος Μπρατάκος

2 λεπτά ανάγνωση
10 Αυγούστου 2021

Σε ηλικία 86 ετών έφυγε από τη ζωή ο πρώην υφυπουργός, βουλευτής και γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας, Άγγελος Μπρατάκος.

Ο Άγγελος Μπρατάκος, ο οποίος υπήρξε στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, γεννήθηκε το 1935 στην Αθήνα.

Απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του πανεπιστημίου Αθηνών. Διετέλεσε γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας συμβάλλοντας σημαντικά στην οργανωτική ανασυγκρότηση του κόμματος.

Εξελέγη βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας τον Ιούνιο του 1989 και στη Β’ περιφέρεια Αθηνών στις εκλογές του 1990, 1993, 1996. Ηταν υφυπουργός Εσωτερικών στην κυβέρνηση του Κων. Μητσοτάκη.

Ήταν παντρεμένος και είχε αποκτήσει έναν γιο και μία κόρη.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Τσουκαλάς: «Η κυβέρνηση είναι οπισθοδρομική κομπανία»

Ο Κώστας Τσουκαλάς επέλεξε διχαστικούς τόνους απέναντι στην κυβέρνηση, χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς που

Pulse: Στο 29,5% η ΝΔ – Στις 15 μονάδες η διαφορά με ΠΑΣΟΚ

Απώλεια 1,5 μονάδων στην εκτίμηση ψήφου για τη ΝΔ από τις τις δύο

Κυρ. Μητσοτάκης: «Παραμένουμε η μόνη δύναμη σιγουριάς, ασφάλειας που θέλει να κρατήσει την πατρίδα σε τροχιά προόδου»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνέδεσε τον πόλεμο στο Ιράν με την ακρίβεια, ζητώντας