«Εγκλωβισμένος» τζιχαντιστής στη «νεκρή ζώνη» Ελλάδας – Τουρκίας

3 λεπτά ανάγνωση
11 Νοεμβρίου 2019

Το Τουρκικό NTV μεταδίδει πως  στην «νεκρή ζώνη» των συνόρων μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας παραμένει άνδρας που η Τουρκία αποφάσισε να τον εκδώσει.

Πρόκειται για τζιχαντιστή, τον οποίο η Ελλάδα αρνείται να δεχθεί. Ο «ανεπιθύμητος» τζιχαντιστής παραμένει στη νεκρή ζώνη αφού ούτε οι Τούρκοι του επιτρέπουν να επιστρέψει στη χώρα τους.

Τα τουρκικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι ο τζιχαντιστής είναι Αμερικανός υπήκοος, ο οποίος συνελήφθη κατά τη διάρκεια της επιχείρησης «Πηγή Ειρήνης» και είναι μέλος τους ISIS.

Οι αρχές της Τουρκίας αποφάσισαν να εκδώσουν τζιχαντιστές στις χώρες προέλευσής τους, με αποτέλεσμα να μεταφέρουν τον άνδρα στα ελληνοτουρκικά σύνορα και να τον στείλουν σε ελληνικό έδαφος.

Όμως οι ελληνικές αρχές στις Καστανιές αρνήθηκαν να τον δεχθούν, με αποτέλεσμα ο τζιχαντιστής να βρίσκεται στη «νεκρή ζώνη».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτινάχθηκε το κόστος δανεισμού – Πιέσεις σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Ιαπωνία

Ισχυρές πιέσεις καταγράφονται στις διεθνείς αγορές ομολόγων.

Eurostat: Στο 4,6% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Απρίλιο

Στο 4,6% διαμορφώθηκε ο ετήσιος πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 2026,
Τασεις επενδυσεων στην Ελλαδα

Ο δρόμος προς την απόλυτη κανονικότητα και την υποχώρηση του ελληνικού χρέους στο 100% του ΑΕΠ

O υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κυριάκος Πιερρακάκης εξήρε την ομάδα του Οργανισμού