Εγκρίθηκε από τις επιτροπές της Βουλής η σύμβαση αξιοποίησης του Ελληνικού

2 λεπτά ανάγνωση
20 Σεπτεμβρίου 2016

Με αυξημένη πλειοψηφία ψηφίστηκε στις αρμόδιες Επιτροπές Οικονομικών και Παραγωγής & Εμπορίου της Βουλής η σύμβαση αξιοποίησης του Ελληνικού.

Εκτός από τη δικομματική πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ υπέρ του σχετικού νομοσχεδίου τάχθηκαν η ΝΔ, η Δημοκρατική Συμπαράταξη, το Ποτάμι και η Ένωση Κεντρώων, ασκώντας προηγουμένως σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για τις παλαιότερες δηλώσεις της περί «σκανδάλου» όταν ήταν αντιπολίτευση.

Κατά της σύμβασης ψήφισαν Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ, ενώ η αντιπαράθεση αναμένεται να κορυφωθεί αύριο οπότε και το νομοσχέδιο εισάγεται προς συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια. Αν πάντως κρίνει κανείς από το συγκρουσιακό κλίμα που επικράτησε κατά την επεξεργασία του νομοσχεδίου στις Επιτροπές το πολιτικό θερμόμετρο εκτιμάται ότι θα ανέβει στα ύψη.

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α. Δρυμιώτης: «Ο Τσίπρας παραμένει αιθεροβάμων – Ο Ανδρουλάκης έχει αυτοκτονικές τάσεις»

Ο Αλέξης Τσίπρας εξακολουθεί να επενδύει σε μεγάλα λόγια, χωρίς να παρουσιάζει

Ν. Καρανίκας για Ακρίτα: «Ακατάλληλη για προεδρείο η επιλογή της ινφλουένσερ του ΣΥΡΙΖΑ»

Ο Νίκος Καρανίκας χαρακτήρισε την Έλενα Ακρίτα «ακατάλληλη για το προεδρείο» και

Interview: Σταθερά πρώτη η ΝΔ – Στο 3,6% η Καρυστιανού – Στο 2,9%η Πλεύση Ελευθερίας – “Όχι” στο κόμμα Σαμαρά λέει το 79%

Σταθερά πρώτη στο 26,5% παραμένει η Νέα Δημοκρατία, με την Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη να υποχωρεί