Εκκενώθηκε περιοχή του Λονδίνου λόγω διαρροής φυσικού αερίου

3 λεπτά ανάγνωση
23 Ιανουαρίου 2018

Ο σταθμός Charing Cross του Λονδίνου έκλεισε νωρίς σήμερα το πρωί εξαιτίας «μεγάλης» διαρροής αερίου στην περιοχή, όπως ανακοίνωσε η πυροσβεστική και η εταιρεία διαχείρισης σιδηροδρόμων, ενώ η αστυνομία απομάκρυνε εκατοντάδες ανθρώπους από ένα ξενοδοχείο και ένα νυχτερινό κέντρο.

«Περίπου 1.450 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από ένα κοντινό ξενοδοχείο και ένα νυχτερινό κέντρο», ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία του Λονδίνου, ενώ πρόσθεσε ότι μέλη της συνδράμουν την αστυνομία καθώς υπάρχει μεγάλη διαρροή αερίου σε κεντρικό αγωγό στην Κρέιβεν Στριτ οφ Στραντ.

Η πυροσβεστική ανέφερε ότι ενημερώθηκε για το περιστατικό στις 02:00 (τοπική ώρα, 04:00 ώρα Ελλάδας) και έστειλε στο σημείο δύο πυροσβεστικά οχήματα μαζί με δύο μονάδες αποτελούμενες από 20 πυροσβέστες.

Οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων αντιμετωπίζουν το περιστατικό και έχουν αποκλείσει τους γύρω δρόμους, καθώς έχουν ανιχνευτεί υψηλά επίπεδα αερίου στην ατμόσφαιρα.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στ. Κούλογλου: «Για την Καρυστιανού ισχύει φράση εδοξάσθη κρυπτόμενος και εξευτελίσθη εμφανιζόμενος»

Ο Στέλιος Κούλογλου σχολίασε τη δημόσια παρουσία της Μαρίας Καρυστιανού χρησιμοποιώντας τη

Οι ΑΠΕ «γκρέμισαν» την τιμή ρεύματος: Βουτιά σχεδόν 50% στη χονδρική αγορά

Σημαντική αποκλιμάκωση καταγράφεται στη χονδρική αγορά ηλεκτρικής ενέργειας.

Νέο σοκ ακρίβειας φοβούνται οι αγορές στην Ευρώπη

Έντονη ανησυχία προκαλεί στις ευρωπαϊκές αγορές η πιθανότητα νέου κύματος πληθωρισμού.