Εξελίξεις για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ: Τι γίνεται με Δανέλλη και Κουντουρά

3 λεπτά ανάγνωση
4 Απριλίου 2019

Θέμα χρόνου είναι σύμφωνα με πληροφορίες η ανακοίνωση ακόμα 15 υποψηφίων για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από κλειστή συνεδρίαση της ΚΕ του κόμματος, για την έγκριση τους.

Όπως όλα δείχνουν είναι η ώρα του Σπύρου Δανέλλη να ανακοινωθεί, όχι όμως απαραίτητα και της Έλενας Κουντουρά εξαιτίας του κενού που θα μείνει στο Υπουργείο Πολιτισμού.

Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας σκέφτεται να συμμετέχουν στο ευρωψηφοδέλτιο και κυβερνητικά στελέχη, χωρίς επίσης να αποχωρήσουν από τις θέσεις τους, καθώς έχουν πια την δυνατότητα, να είναι και υποψήφιοι.

Στα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι πέρα από αυτά που έχουν ακουστεί, του Δημήτρη Τζανακόπουλου και της Έφης Αχτσιόγλου κυρίως, τις τελευταίες μέρες έρχεται και αυτό του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη.

Στο Μαξίμου, σε περίπτωση που γίνει το απίθανο, δηλαδή εκλεγούν και η Έλενα Κουντουρά και ο Σπύρος Δανέλλης, δεν ανησυχούν για την διατήρηση της κυβερνητικής πλειοψηφίας, πρώτον γιατί ποντάρουν στην στήριξη του προέδρου της ΔΗΜΑΡ… Διαβάστε περισσόερα στο Dailpost.gr

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τι γλυτώσαμε το 2015

Για να καταλάβετε από τι γλυτώσαμε το 2015 και ποιος βραβεύτηκε σήμερα,

Κ. Ζαχαριάδης: «Θεωρώ αδιανόητο να είμαι στις επόμενες εκλογές σε διαφορετικό ψηφοδέλτιο με τους Φάμελλο, Τσίπρα, Αχτσιόγλου, Χαρίτση…»

Ο Κώστας Ζαχαριάδης έστειλε μήνυμα υπέρ της ευρύτερης συνεργασίας στον χώρο της

Β. Αναστασίου για Τσίπρα: «Να πλυθεί δυο φορές…»

Η Βάσια Αναστασίου εξαπέλυσε αιχμηρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, σχολιάζοντας με