Εξετάζεται η άρση ασυλίας για άλλους 7 βουλευτές της Χρυσής Αυγής

3 λεπτά ανάγνωση
18 Μαρτίου 2014

Συνεδριάζει σήμερα, Τρίτη, το πρωί η επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας προκειμένου να εξετάσει το αίτημα των ανακριτικών αρχών για άρση της ασυλίας και των υπόλοιπων βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Ενώπιον της κοινοβουλευτικής επιτροπής αναμένεται να βρεθούν επτά βουλευτές της ΧΑ, ενώ η σημερινή διαδικασία θα διενεργηθεί τόσο στο κοινοβούλιο, όσο και στις φυλακές Κορυδαλλού για πέντε προφυλακισμένους βουλευτές που αντιμετωπίζουν συμπληρωματικό κατηγορητήριο για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Μετά τους πρώτους τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής (Ελ.Ζαρούλια, Ηλ.Κασιδιάρης, Μ.Αρβανίτης, Ν.Κούζηλος) που απολογήθηκαν στην επιτροπή την περασμένη Πέμπτη και η επιτροπή εισηγήθηκε στην Ολομέλεια την άρση της ασυλίας τους, σειρά έχουν οι: Χρ.Αλεξόπουλος (που αποχώρησε από την ΧΑ το Σάββατο), Α.Γρέγος, Π.Ζησιμόπουλος, Α.Ματθαιόπουλος, Κ.Μπαρμπαρούσης, Δ.Κουκούτσης, οι οποίοι κατηγορούνται για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελλάδα πρωταθλήτρια στην ΕΕ στη μείωση του χρέους με πτώση ρεκόρ 67 μονάδων

Τη μεγαλύτερη μείωση δημοσίου χρέους μεταξύ των «27» της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταγράφει

Εκταμίευση πόρων ύψους €1,18 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας προς την Ελλάδα

Στην εκταμίευση πόρων ύψους 1,18 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και

ΔΝΤ: Θεαματική μείωση του ελληνικού χρέους έως το 2031 – Κάτω από τον μέσο όρο των ανεπτυγμένων οικονομιών

Σε τροχιά εντυπωσιακής αποκλιμάκωσης εισέρχεται το ελληνικό δημόσιο χρέος, σύμφωνα με τις