Εκτίναξη ακάλυπτων επιταγών στα 62,5 εκατ. τον Οκτώβριο

2 λεπτά ανάγνωση
18 Νοεμβρίου 2015

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας «Τειρεσίας», οι ακάλυπτες επιταγές εκτινάχθηκαν τον Οκτώβριο στα 62,5 εκατ. ευρώ από 18,9 εκατ. ευρώ τον Οκτώβριο του 2014, ενώ αυξημένα είναι και τα τεμάχια που σφραγίστηκαν και τα οποία ανήλθαν σε 5.701 από 1.192 τον αντίστοιχο περσινό μήνα.

Σε αντίθεση με τα υψηλά ποσά αλλά και τα αυξημένα τεμάχια που σφραγίστηκαν τον Οκτώβριο, λόγω συσσώρευσης των υποχρεώσεων, κατά τους τρεις προηγούμενους μήνες (Ιούλιος – Σεπτέμβριος) σφραγίστηκαν μόλις 670 τεμάχια αξίας 13,6 εκατ. ευρώ, έναντι 4.386 τεμαχίων αξίας 56,7 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο περσινό τρίμηνο.

Συνολικά άλλωστε για όλο το 2015, οι ακάλυπτες επιταγές έφτασαν τα 12.236 τεμάχια και η αξία τους τα 170,9 εκατ. ευρώ, ενώ το αντίστοιχο περσινό διάστημα οι ακάλυπτες επιταγές είχαν διαμορφωθεί σε 17.487 τεμάχια και η αξία τους στα 255,8 εκατ. ευρώ. Αντίστοιχα το 2013, το διάστημα Ιανουάριος – Οκτώβριος σφραγίστηκαν 39.109 τεμάχια αξίας 470,1 εκατ. ευρώ, το 2012, 112.232 τεμάχια αξίας 1,2 δισ. ευρώ και το 2011, 150.812 τεμάχια αξίας 1,7 δισ. ευρώ. 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Π. Μαρινάκης: «Ακούω βερεσέ όσα λέει ο Τσίπρας – Έβαλε πάνω από τριάντα νέους φόρους»

Η δήλωση του Π. Μαρινάκη βάζει ξανά τον Αλέξη Τσίπρα απέναντι στο

Από τα μνημόνια και το «μαύρο πρόβατο» της ΕΕ… στην ανάπτυξη

Η Ελλάδα, από «μαύρο πρόβατο» της ΕΕ στα μνημόνια, εξελίχθηκε σε παράδειγμα

Επενδύσεις και κατανάλωση κράτησαν ψηλά την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας – Στο 2% η ανάπτυξη

Η ελληνική οικονομία διατήρησε τη θετική της δυναμική κατά το πρώτο τρίμηνο