Εκτός ΑΝΕΛ ο Π. Χαϊκάλης

3 λεπτά ανάγνωση
4 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Παύλος Χαϊκάλης δεν θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, δήλωσε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha o πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος.

Ο ίδιος υποστήριξε, ωστόσο, τον κ. Χαϊκάλη εκφράζοντας την απόλυτη βεβαιότητά του ότι είναι αθώος. Υποστήριξε όμως ότι είναι βαριά η ευθύνη του προέδρου ενός κόμματος να τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο και πως η κατάσταση μπορεί να τελειώσει μόνο μετά από μια αθωωτική απόφαση. 

Επίσης, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων εξέφρασε την εκτίμησή του πως ακόμα και αν υπάρξει διαφορά ύψους έως και 4 μονάδων ανάμεσα στα δύο πρώτα κόμματα στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, δεν θα υπάρχει ανάγκη τρίτου κόμματος για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας.

Τέλος, ερωτηθείς για το εάν θα συνεργαζόταν με τη Νέα Δημοκρατία είπε πως “Εγώ έφυγα από εκεί γιατί είχα συγκεκριμένες διαφωνίες. Δεν μπορώ να συνυπάρξω με Βορίδη, Πλεύρη Γεωργιάδη. Δεν μπορώ να το κάνω γιατί συνειδησιακά γεν μπορώ να συνυπάρχω” 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελλάδα πρωταθλήτρια στην ΕΕ στη μείωση του χρέους με πτώση ρεκόρ 67 μονάδων

Τη μεγαλύτερη μείωση δημοσίου χρέους μεταξύ των «27» της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταγράφει

Εκταμίευση πόρων ύψους €1,18 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας προς την Ελλάδα

Στην εκταμίευση πόρων ύψους 1,18 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και

ΔΝΤ: Θεαματική μείωση του ελληνικού χρέους έως το 2031 – Κάτω από τον μέσο όρο των ανεπτυγμένων οικονομιών

Σε τροχιά εντυπωσιακής αποκλιμάκωσης εισέρχεται το ελληνικό δημόσιο χρέος, σύμφωνα με τις