ΕΛ.ΑΣ για Πάτρα: Θα γίνουν ανακοινώσεις μόλις ολοκληρωθούν οι έρευνες

3 λεπτά ανάγνωση
16 Φεβρουαρίου 2022

Όταν ολοκληρωθούν πλήρως οι έρευνες για την υπόθεση της Πάτρας, θα γίνουν ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ. όπως διευκρινίζει με ανακοίνωσή της.

«Διευκρινίζεται ότι όσα αναφέρονται σε ΜΜΕ για την εξέλιξη των ερευνών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», αναφέρει η Ελληνική Αστυνομία για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση της Πάτρας: «Η Ελληνική Αστυνομία με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό διερευνά την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, ύστερα από παραγγελία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Διευκρινίζεται ότι όσα αναφέρονται σε ΜΜΕ για την εξέλιξη των ερευνών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες».

Καταθέσεις και εξέταση στοιχείων

Στο μεταξύ, με καταθέσεις προσώπων και την εξέταση στοιχείων προχωρά η έρευνα του τμήματος ανθρωποκτονιών που έχει αναλάβει την υπόθεση θανάτων των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη. Παράλληλα, σε δύο εβδομάδες από σήμερα αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων από τη μικρή Τζωρτζίνα.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Real Polls: Στο 29,7% η ΝΔ – “Ξεφούσκωσε” ο Τσίπρας – Τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Στο 29,7% ανέρχεται το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας στην πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος

Alco: Προβάδισμα 9,9 μονάδων για τη ΝΔ, κάμψη για ΕΛ.Α.Σ – Από το 7,8% στο 3,1% η Καρυστιανού

Αμετάβλητο παραμένει το πολιτικό σκηνικό μετά τη ΔΕΘ, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση

Opinion Poll: Στο 31% η ΝΔ – Τρίτο το ΠΑΣΟΚ – Στο 7,3% η Ελληνική Λύση – Εξαϋλώθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ

Στην εκτίμηση ψήφου, με πολυπαραγοντική κατανομή των αναποφάσιστων, η Νέα Δημοκρατία καταγράφεται