ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 3% του δείκτη τιμών παραγωγού στη βιομηχανία τον Σεπτέμβριο

2 λεπτά ανάγνωση
27 Οκτωβρίου 2016

Μείωση 3,0% παρουσίασε ο Γενικός Δείκτης Τιμών Παραγωγού στη Βιομηχανία τον Σεπτέμβριο σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Σεπτεμβρίου 2015, έναντι μείωσης 10,4% που σημειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση των δεικτών του έτους 2015 προς το 2014, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Ο Γενικός Δείκτης κατά τον μήνα Σεπτέμβριο 2016, σε σύγκριση με τον δείκτη του
Αυγούστου 2016, παρουσίασε αύξηση 0,6%, έναντι μείωσης 0,5%, που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση των δεικτών του έτους 2015, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Ο μέσος Γενικός Δείκτης του δωδεκαμήνου Οκτωβρίου 2015 – Σεπτεμβρίου 2016, σε σύγκριση προς τον μέσο γενικό δείκτη του δωδεκαμήνου Οκτωβρίου 2014 – Σεπτεμβρίου 2015, παρουσίασε μείωση 8,1%, έναντι μείωσης 5,9%, που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση των προηγούμενων δωδεκαμήνων.
 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο 10,6% η ανεργία το α΄3μηνο

Σε 10,6% ανήλθε το ποσοστό ανεργίας το Α ́ τρίμηνο 2026 ανήλθε

ΙΟΒΕ: Βελτίωση του οικονομικού κλίματος τον Μάϊο

Ο δείκτης οικονομικού κλίματος στην Ελλάδα ενισχύθηκε τον Μάιο και διαμορφώθηκε στις

Στο 9,5% η ανεργία τον Απρίλιο

Στο 9,5% διαμορφώθηκε το εποχικά διορθωμένο ποσοστό ανεργίας τον Απρίλιο του 2026.