Εν αναμονή της συνεδρίασης του ΟΠΕΚ οι ασιατικές αγορές

2 λεπτά ανάγνωση
25 Μαΐου 2017

Θετικά πρόσημα εμφάνισαν στη σημερινή συνεδρίαση τα κυριότερα χρηματιστήρια στην Ασία, με τους επενδυτές να αναμένουν τη συνεδρίαση του ΟΠΕΚ και να αποτιμούν τα πρακτικά της τελευταίας συνεδρίασης της Federal Reserve.

Στην Ιαπωνία, ο δείκτης Nikkei ενισχύθηκε κατά 0,36% στις 19.813 μονάδες και ο δείκτης Topix αυξήθηκε κατά 0,21% στις 1.578 μονάδες. Στην Κίνα, το χρηματιστήριο της Σαγκάη κατέγραψε άνοδο κατά 1,51% στις 3.110 μονάδες και το χρηματιστήριο της Σένζεν σημείωσε κέρδη κατά 1,14% στις 487,07 μονάδες.

Στην Αυστραλία, ο δείκτης ASX 200 κινήθηκε ανοδικά κατά 0,36% στις 5.789 μονάδες και στο Χονγκ Κονγκ, ο δείκτης Χανγκ Σενγκ εμφάνισε κέρδη κατά 0,86% στις 25.646 μονάδες. Στη Νότια Κορέα, τέλος, ο δείκτης Kospi ενισχύθηκε κατά 1,04% στις 2.341 μονάδες.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ασιατικά χρηματιστήρια: Άλμα 3,8% για τον Kospi, ισχυρή άνοδος στην Ιαπωνία

Κέρδη καταγράφουν τα ασιατικά χρηματιστήρια την Παρασκευή, με τη Νότια Κορέα να

Ασιατικά χρηματιστήρια: Βουτιά 2,62% στη Σεούλ – Άνοδος σε Χονγκ Κονγκ και Ινδία

Τα ασιατικά χρηματιστήρια καταγράφουν μικτά πρόσημα την Παρασκευή.

Ασιατικές αγορές: Ο Nikkei πάνω από τις 65.000 μονάδες μετά την αύξηση επιτοκίων στην Ιαπωνία

Σε ανοδική τροχιά κινούνται τα ασιατικά χρηματιστήρια την Παρασκευή, μετά την απόφαση