Ερντογάν: Αν χρειαστεί θα πάρουμε ζωές για να οικοδομήσουμε τη μεγάλη Τουρκία

3 λεπτά ανάγνωση
25 Μαρτίου 2018

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπολύοντας επίθεση κατά πάντων και κάνοντας λόγο για «μεγάλη Τουρκία».

Ο Τούρκος πρόεδρος κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Σαμψούντα και με αφορμή την πρόσφατη κατάληψη του Αφρίν ανέφερε πως «Την μεγάλη Τουρκία οπωσδήποτε θα την οικοδομήσουμε. Αν χρειαστεί θα δώσουμε τις ζωές μας. Αν χρειαστεί θα πάρουμε ζωές!».

«Δεν θα ξεχάσουμε τις πληγές που άνοιξαν στην καρδιά μας τα τεχνητά σύνορα που χάραξαν. Μετά το Αφρίν ξεκινά η ανάσταση». , πρόσθεσε.

Συνεχίζοντας την επιθετική ρητορική ο Ερντογάν δήλωσε μεταξύ άλλων :«Αυτοί που πιστεύουν πως οι παρατηρήσεις μου είναι μπλόφες ή άδεια ρητορική θα δουν πως το λάθος τους είναι θανάσιμο. Οι δηλώσεις μου αντικατοπτρίζουν την αποφασιστικότητα της Τουρκίας, τις πολιτικές του κράτους και τα αισθήματα του λαού. Θα τα καταφέρουμε ή θα σκοτωθούμε»

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα ο Ταγίπ Ερντογάν θα έχει συνάντηση στη Βάρνα με τους Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και Ντόναλντ Τουσκ.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουρκία: Εννέα νεκροί, ανάμεσά τους τρεις μαθητές, και 20 τραυματίες από πυρά σε δημοτικό σχολείο

Εννέα άνθρωποι, ένας εκπαιδευτικός και τρεις μαθητές, σκοτώθηκαν και 20 τραυματίστηκαν από

Παγκόσμια οικονομία: Σημάδια κόπωσης από την Κίνα – Πιέσεις στο διεθνές εμπόριο

Η πορεία της Κίνας βρίσκεται στο επίκεντρο της διεθνούς οικονομικής ανησυχίας.

Τουρκία: Ταυτοποιήθηκαν οι τρεις δράστες – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες

Ένοπλη επίθεση σημειώθηκε, σήμερα, έξω από το ισραηλινό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη.