Ερντογάν: «Εύχομαι να μην πληρώσουν το ίδιο τίμημα όπως πριν 100 χρόνια»

3 λεπτά ανάγνωση
5 Σεπτεμβρίου 2020

Προκλητικός εμφανίστηκε για μία ακόμα φορά ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Σε νέα εμπρηστική δήλωσή του, σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet, τονίζει: «Πριν από έναν αιώνα είτε τους θάψαμε στο χώμα είτε τους ρίξαμε στη θάλασσα. Εύχομαι να μην πληρώσουν το ίδιο τίμημα».

Ολόκληρη η δήλωσή του σε ομιλία του προς τους αποφοίτους του Πανεπιστημίου Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας:

«Όσους πριν από έναν αιώνα επιτέθηκαν κατά της ανεξαρτησίας μας , ο τουρκικός λαός τους έθαψε  είτε στο χώμα είτε τους έριξε στη θάλασσα. Αυτοί που στόχευσαν τη σημαία μας και την προσευχή μας, όταν έψαχναν τρόπο να βγουν απο αυτή την πίεση εκτέλεσαν τρεις πρωθυπουργούς, δυο υπουργούς και έναν αρχιστράτηγο. Ευχόμαστε να μην κάνουν το ίδιο λάθος σήμερα και να μην πληρώσουν το ίδιο τίμημα σήμερα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εν λόγω δηλώσεις του Ερντογάν έγιναν μέσω του τηλεφώνου του υπουργού Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος κρατούσε το κινητό σε ανοιχτή ακρόαση.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελλάδα πρωταθλήτρια στην ΕΕ στη μείωση του χρέους με πτώση ρεκόρ 67 μονάδων

Τη μεγαλύτερη μείωση δημοσίου χρέους μεταξύ των «27» της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταγράφει

Εκταμίευση πόρων ύψους €1,18 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας προς την Ελλάδα

Στην εκταμίευση πόρων ύψους 1,18 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και

ΔΝΤ: Θεαματική μείωση του ελληνικού χρέους έως το 2031 – Κάτω από τον μέσο όρο των ανεπτυγμένων οικονομιών

Σε τροχιά εντυπωσιακής αποκλιμάκωσης εισέρχεται το ελληνικό δημόσιο χρέος, σύμφωνα με τις