Έρευνα PULSE: Αναγκαίες οι πρόωρες εκλογές για τη βελτίωση της οικονομίας λέει το 47%

2 λεπτά ανάγνωση
13 Δεκεμβρίου 2018

Απαισιόδοξοι για την πορεία της οικονομίας εμφανίζονται οι Έλληνες σε έρευνα της εταιρείας PULSE για λογαριασμό του ΕΒΕΑ. Μάλιστα οι περισσότεροι δηλώνουν ότι τα οικονομικά τους δεν έχουν βελτιωθεί μετά την έξοδο από τα μνημόνια. 

Στο ερώτημα αν είναι αναγκαίες οι πρόωρες εθνικές εκλογές για την βελτίωση της οικονομίας το 47% απαντά σίγουρα και μάλλον «ναι». Το 41% δηλώνει σίγουρα και μάλλον όχι, ενώ το 12% δεν γνωρίζει/δεν απαντά. 

Το 52% απαντά ότι θα είναι σε θέση να εξοφλήσει φέτος τις φορολογικές-ασφαλιστικές υποχρεώσεις, ενώ μόλις το 36% απαντά αρνητικά. 

Σε ερώτηση αν είναι αισιόδοξοι ή απαισιόδοξοι για την πορεία της ελληνικής οικονομίας τους επόμενους μήνες το 62% απαντά ότι είναι μάλλον/σίγουρα απαισιόδοξο, ενώ μόλις το 29% δηλώνει αισιόδοξος. 

Το 69% δηλώνει ότι δεν έχει δει στοιχεία βελτίωσης των προσωπικών οικονομικών του μετά την έξοδο από τα μνημόνια, ενώ μόλις το 20% απαντά ότι έχει δει βελτίωση. 

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γ. Χαντζηνικολάου (Τράπεζα Πειραιώς): Με ρευστότητα και γνώση, οι τράπεζες στηρίζουν την οικονομία

Ο Γιώργος Χαντζηνικολάου τόνισε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών ότι η πιστωτική

Interview: Στις 12,2 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΠΑΣΟΚ – “Γκρεμίζονται” Πλεύση Ελευθερίας – ΣΥΡΙΖΑ – Διαψεύδονται οι ελπίδες για το κόμμα Καρυστιανού!

Νέα δεδομένα καταγράφονται στο πολιτικό σκηνικό, καθώς σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της

Ακρίβεια χωρίς φρένο: Η νέα πραγματικότητα σε Ελλάδα και Ευρώπη

Η ακρίβεια δεν υποχωρεί – απλώς αλλάζει μορφή.