Eurobank: Παραιτήθηκε ο Ευάγγελος Κωτσοβίνος από το ΔΣ

2 λεπτά ανάγνωση
25 Σεπτεμβρίου 2026

Την παραίτηση του Ευάγγελου Κωτσοβίνου από τη θέση του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του ΔΣ, καθώς και από τις επιτροπές της τράπεζας στις οποίες συμμετείχε, ανακοίνωσε η Eurobank.

Η παραίτηση ισχύει από τις 24 Σεπτεμβρίου 2026 και αφορά, πέραν του Δ.Σ., την Επιτροπή Κινδύνων και την Επιτροπή Ψηφιακής Τεχνολογίας και Μετασχηματισμού.

Όπως γνωστοποίησε η τράπεζα, το Διοικητικό Συμβούλιο, κατά τη συνεδρίασή του στις 24 Σεπτεμβρίου, αποφάσισε να συνεχιστεί η διαχείριση και εκπροσώπηση της Eurobank από τα εναπομείναντα 12 μέλη του.

Παράλληλα, αποφασίστηκε η συνέχιση της λειτουργίας της Επιτροπής Κινδύνων και της Επιτροπής Ψηφιακής Τεχνολογίας και Μετασχηματισμού με τα εναπομείναντα μέλη τους, έως την εκλογή νέου μέλους του Δ.Σ. σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος.

Η διοίκηση της Eurobank ευχαρίστησε θερμά τον κ. Κωτσοβίνο για την παρουσία και την πολύτιμη προσφορά του στον Όμιλο.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρηματιστήριο: Άνοδος 0,55% με πρωταγωνιστές τις τράπεζες

Με άνοδο έκλεισε το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Goldman Sachs: Ανεβάζει τον πήχη του ΧΑ στις 2.900 μονάδες

Η Goldman Sachs ανεβάζει τον στόχο για τον Γενικό Δείκτη του Χρηματιστηρίου

Χρηματιστήριο: Ιστορική επιστροφή στην ελίτ των αγορών

Η Ελλάδα γύρισε στις ανεπτυγμένες αγορές έπειτα από δέκα χρόνια.