Eurovision 2019: Στον πρώτο ημιτελικό θα διαγωνιστούν Ελλάδα και Κύπρος

2 λεπτά ανάγνωση
29 Ιανουαρίου 2019

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, στο Μουσείο Τέχνης του Τελ Αβίβ, η κλήρωση για τους Ημιτελικούς της Eurovision 2019, ανοίγοντας την αυλαία της φετινής διοργάνωσης.

Της κλήρωσης προηγήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής από τον δήμαρχο της Λισαβόνας Duare Cordeiro στον δήμαρχο του Τελ Αβίβ Ron Huldai, ο οποίος έδωσε τη δική του οντισιόν, παίζοντας στη φλογέρα το ηχητικό σήμα της EBU (European Broadcasting Union).

Και οι δύο δήμαρχοι στις σύντομες ομιλίες τους αναφέρθηκαν στη σημασία της διοργάνωσης και στην προώθηση της διαπολιτισμικότητας, της ετερότητας και της ενότητας των λαών.
 

Ο Assi Azar και η Loucy Ayoub, οι οικοδεσπότες της εκδήλωσης, πραγματοποίησαν την κλήρωση που έφερε την Ελλάδα να παρουσιάζει τη συμμετοχή της στον Πρώτο Ημιτελικό, που θα διεξαχθεί στις 14 Μαΐου. Η Κύπρος θα διαγωνιστεί και αυτή στον Πρώτο Ημιτελικό.

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελλάδα πρωταθλήτρια στην ΕΕ στη μείωση του χρέους με πτώση ρεκόρ 67 μονάδων

Τη μεγαλύτερη μείωση δημοσίου χρέους μεταξύ των «27» της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταγράφει

Εκταμίευση πόρων ύψους €1,18 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας προς την Ελλάδα

Στην εκταμίευση πόρων ύψους 1,18 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και

ΔΝΤ: Θεαματική μείωση του ελληνικού χρέους έως το 2031 – Κάτω από τον μέσο όρο των ανεπτυγμένων οικονομιών

Σε τροχιά εντυπωσιακής αποκλιμάκωσης εισέρχεται το ελληνικό δημόσιο χρέος, σύμφωνα με τις