ΕΥΔΑΠ: Δεν θα γίνει καμία διακοπή υδροδότησης την τρέχουσα περίοδο-Τι λέει για τις ουρές στα ταμεία

3 λεπτά ανάγνωση
5 Μαΐου 2020

Σε συνέχεια επαναλειτουργίας των Ταμείων της ΕΥΔΑΠ από τη Δευτέρα 4 Μαΐου και μετά τη μεγάλη προσέλευση κοινού, η Εταιρεία θέλει να ευχαριστήσει τους πελάτες της για τη συνέπεια που επιδεικνύουν στην πληρωμή του λογαριασμού τους.

Η Εταιρεία επιθυμεί να υπενθυμίσει ότι τα Ταμεία της λειτουργούν με βάση τις οδηγίες των Αρχών, ώστε να διασφαλίζεται η προστασία τόσο των Πελατών όσο και των Εργαζομένων (τήρηση μέγιστου αριθμού εισερχομένων ανά χώρο, θερμομέτρηση κατά την είσοδο, κλπ.).

Υπενθυμίζεται επίσης ότι καμία διακοπή υδροδότησης δεν γίνεται κατά την τρέχουσα περίοδο, λόγω μη εξόφλησης λογαριασμού.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, η Εταιρεία συστήνει στους πελάτες της να εξοφλούν τον λογαριασμό τους μέσω:

  • Του www.eydap.gr για την πληρωμή λογαριασμών με χρήση χρεωστικής, πιστωτικής, ή προπληρωμένης κάρτας των συνεργαζόμενων Τραπεζών, χωρίς χρέωση προμήθειας.
  • Των ATMs, αυτόματων μηχανημάτων, πάγιας εντολής, web banking συνεργαζόμενων Τραπεζών.

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρηματιστήριο: Στάση αναμονής στις 2.374 μονάδες – Ξεχώρισαν ΕΥΔΑΠ και ΔΕΗ

Με περιορισμένες μεταβολές και διάθεση κατοχύρωσης κερδών κινήθηκε το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Στο ραντάρ των μεγάλων επενδυτών το Euronext Athens

Τα βλέμματα της παγκόσμιας επενδυτικής κοινότητας παραμένουν στραμμένα στη Μέση Ανατολή εν

ΕΥΔΑΠ: Ισχυρή δυναμική από το 2026 –  το σχέδιο γεωγραφικής επέκτασης της εταιρείας

Ζημιές από μη επαναλαμβανόμενες φορολογικές επιβαρύνσεις και από πρόσθετες προβλέψεις επίδικων υποθέσεων