Φ. Γεννηματά: Η ρήξη δεν είναι λύση, είναι καταστροφή

2 λεπτά ανάγνωση
16 Ιουνίου 2015

Η ρήξη δεν είναι λύση, είναι καταστροφή, δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φ. Γεννηματά εξερχόμενη του Μεγάρου Μαξίμου, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Aλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Η καθυστέρηση κοστίζει και έχουν ευθύνη όλες οι πλευρές», σημείωσε η κ. Γεννηματά, αναφέροντας ότι η χώρα χρειάζεται μία συμφωνία που να εξασφαλίζει θετική προοπτική και η οποία θα στηρίζεται σε μεταρρυθμίσεις και όχι νέα εισπρακτικά μέτρα.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάλεσε ακόμη τον κ. Τσίπρα «να τολμήσει να πάρει αποφάσεις με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και τη βούληση του λαού», ενώ επανέλαβε πως η συγκρότηση εθνικής ομάδας διπαραγμάτευσης «έστω και τώρα», μπορεί να συμβάλει στην εξεύρεση λύσης.

Σε ερώτηση εάν το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει την συμφωνία, απάντησε ότι αυτή τη στιγμή «δεν υπάρχει συμφωνία».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελλάδα πρωταθλήτρια στην ΕΕ στη μείωση του χρέους με πτώση ρεκόρ 67 μονάδων

Τη μεγαλύτερη μείωση δημοσίου χρέους μεταξύ των «27» της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταγράφει

Εκταμίευση πόρων ύψους €1,18 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας προς την Ελλάδα

Στην εκταμίευση πόρων ύψους 1,18 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και

ΔΝΤ: Θεαματική μείωση του ελληνικού χρέους έως το 2031 – Κάτω από τον μέσο όρο των ανεπτυγμένων οικονομιών

Σε τροχιά εντυπωσιακής αποκλιμάκωσης εισέρχεται το ελληνικό δημόσιο χρέος, σύμφωνα με τις