Ν. Φαραντούρης: «Είναι προφανές ότι υπάρχει μια προσπάθεια να εκτοπιστεί το ΠΑΣΟΚ»

2 λεπτά ανάγνωση
29 Μαΐου 2026
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Ο Νικόλας Φαραντούρης υποστήριξε ότι υπάρχει προσπάθεια να εκτοπιστεί το ΠΑΣΟΚ από το πολιτικό προσκήνιο.

Ωστόσο, η πολιτική πραγματικότητα δείχνει ότι τα κόμματα δεν περιθωριοποιούνται από τους αντιπάλους τους, αλλά από τη δική τους αδυναμία να πείσουν τους πολίτες.

Το ΠΑΣΟΚ τα τελευταία χρόνια δυσκολεύεται να αποκτήσει καθαρό πολιτικό στίγμα και να διαφοροποιηθεί ουσιαστικά τόσο από τη Νέα Δημοκρατία όσο και από τα κόμματα της ευρύτερης Κεντροαριστεράς.

Αντί για καταγγελίες περί «εκτοπισμού», οι πολίτες αναμένουν συγκεκριμένες προτάσεις, σαφείς θέσεις και μια πειστική εναλλακτική διακυβέρνησης.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Μητσοτάκης: Εκλογικό δίλημμα, τρίτη τετραετία και ολομέτωπη σύγκρουση με Σαμαρά

Η τρίωρη παρουσία του Κ. Μητσοτάκη ολοκλήρωσε μια ΔΕΘ με έντονο προεκλογικό

Interview: Πρωτιά της ΝΔ – Στο 3,1% η Κωνσταντοπούλου – “Όχι” στον Σαμαρά το 78%

Πρωτιά στη Νέα Δημοκρατία με διαφορά 13,6 μονάδων από τη δεύτερη Ελληνική Αριστερή Συμπαρατάξη καταγράφει δημοσκόπηση της

GPO: Στο 29,3% η ΝΔ – Τρίτο το ΠΑΣΟΚ στο 10,8% – “Γκρεμίζονται” Κωνσταντοπούλου-Καρυστιανού

Το προβάδισμα της ΝΔ όπως αυτό καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις του τελευταίου διαστήματος,