Φίλης: Αβέβαιο αν θα είναι υποψήφιοι Τσακαλώτος και Σακελλαρίδης

2 λεπτά ανάγνωση
26 Αυγούστου 2015

Την πεποίθηση πως οι εκλογές θα φέρουν πολιτική σταθερότητα στη χώρα εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, ο οποίος παραδέχτηκε πάντως πως υπάρχει προβληματισμός στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για το εάν θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές οι κ.κ.Τσακαλώτος και Σακελλαρίδης.

Σε δηλώσεις του στο «Παραπολιτικά Fm», ο κ.Φίλης εκτίμησε πως οι πολίτες έχουν τη διάθεση να δημιουργήσουν μια νέα προοπτική για την χώρα, ενώ τόνισε ότι είναι αδιανόητο να υπάρξει συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με το παλιό κομματικό κατεστημένο, χωρίς το κατονομάσει.

«Έχει σημασία να δούμε εάν το νέο – που εκπροσωπείται από το ΣΥΡΙΖΑ – θα μπορέσει να δώσει μια προοπτική εξόδου ή θα ακολουθήσουμε τον παλαιοκομματισμό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Φίλης.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τα μνημόνια και το «μαύρο πρόβατο» της ΕΕ… στην ανάπτυξη

Η Ελλάδα, από «μαύρο πρόβατο» της ΕΕ στα μνημόνια, εξελίχθηκε σε παράδειγμα

Η Ελλάδα επιταχύνει τη μείωση του χρέους – Έγκριση για πρόωρη αποπληρωμή €6,94 δισ.

Τα διοικητικά συμβούλια των ESM και EFSF ενέκριναν την πρόωρη αποπληρωμή δανείων

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης Γραμματέας της ΝΔ

Με στόχο την ενίσχυση της κομματικής λειτουργίας και την καλύτερη προετοιμασία ενόψει