Φωτίου: Βεβαίως είναι μνημόνιο η συμφωνία, αλλά εμείς το δηλώνουμε

4 λεπτά ανάγνωση
18 Ιουλίου 2015

«Βεβαίως είναι μνημόνιο η συμφωνία, και με μέτρα που έχουμε καταγγείλει, αλλά εδώ υπήρξε η μείζων επιλογή…» παραδέχθηκε στον ΣΚΑΪ η υπουργός αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

«Το δηλώνουμε ότι άλλα λέγαμε και θα κάνουμε άλλα (…) Εμείς δεν επαιρόμαστε ότι έπρεπε να είχαμε εφεύρει το μνημόνιο αν δεν μας είχαν το είχαν επιβάλλει» παρατήρησε η υπουργός, αφήνοντας αιχμές για τον Άδωνη Γεωργιάδη.

«Δεν είναι κακό οι απεργίες του λαού, δεν είναι κακό να κατεβεί σε απεργία ο λαός, και εμείς συμφωνούμε, και εμείς θεωρούμε ότι έχουμε το σύνολο του λαού μαζί μας τεράστιες πλειοψηφίες, ενώ οι άλλες κυβερνήσεις είχαν απέναντι τους το λαό, εμπόδιζαν τις απεργίες» σχολίασε.

Παράλληλα, η κ. Φωτίου υπενθύμισε ότι η κυβέρνηση της αριστεράς έδωσε 200 εκατ. ευρώ για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης

Παρεμβαίνοντας, ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος δήλωσε ότι δεν υπάρχει εντιμότητα σε αυτή την αριστερά, και έκανε λόγο για υπέρτατο λαϊκισμό της αριστεράς όταν λέει η υπουργός ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις εμπόδιζαν τις απεργίες.

«Έξι μήνες συνεδρίαζαν και δεν έκαναν τίποτε… Λένε ότι έδωσαν 200 εκατ., ο Κεγκέρογλου έδωσε 800 εκατ. ευρώ… Πρώτη φορά αριστερά» πρόσθεσε ειρωνικά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελλάδα πρωταθλήτρια στην ΕΕ στη μείωση του χρέους με πτώση ρεκόρ 67 μονάδων

Τη μεγαλύτερη μείωση δημοσίου χρέους μεταξύ των «27» της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταγράφει

Εκταμίευση πόρων ύψους €1,18 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας προς την Ελλάδα

Στην εκταμίευση πόρων ύψους 1,18 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και

ΔΝΤ: Θεαματική μείωση του ελληνικού χρέους έως το 2031 – Κάτω από τον μέσο όρο των ανεπτυγμένων οικονομιών

Σε τροχιά εντυπωσιακής αποκλιμάκωσης εισέρχεται το ελληνικό δημόσιο χρέος, σύμφωνα με τις