Γ.Παπανδρέου: «Το 4ο μνημόνιο μάρτυρας του κυνισμού τους – του κ. Τσίπρα και της δήθεν Αριστεράς»

3 λεπτά ανάγνωση
9 Μαΐου 2017

Έντονα επικρίνει την κυβέρνηση το Κίνημα Δημοκρατών και Σοσιαλιστών για τα μέτρα, τα οποία χαρακτηρίζει τέταρτο μνημόνιο, αφού συμφώνησε με τους θεσμούς.

«Το τέταρτο μνημόνιο που φέρνουν στη Βουλή, ακλόνητος μάρτυρας του πολιτικού κυνισμού τους -του κ. Τσίπρα και της δήθεν αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, ενώ παράλληλα ασκείται δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό: «Ο κ. Τσίπρας και η δήθεν αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ, μπορούσαν να έχουν σταθεί δίπλα στον πολίτη, αλλά δεν το έκαναν, γιατί ποτέ δεν ήταν Αριστερά. Ποτέ δεν τους ενδιέφερε η τύχη του ελληνικού λαού, σε τέτοιο βαθμό, που να τον βάλουν μπροστά από ιδεοληψίες και προσωπικές επιδιώξεις».

Επίσης, το Κίνημα αναφέρει ότι «ο κ. Τσίπρας και η δήθεν αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ, όπως υποσχέθηκαν μετά την καταστροφική διαπραγμάτευση του 2015, μπορούσαν και όφειλαν να έχουν κλείσει την αξιολόγηση με θετικό πρόσημο από τον Μάιο του 2016.

Αντί αυτού, επέμεναν σε περαιτέρω καθυστερήσεις και διαπραγματεύσεις, υποσχόμενοι εκ νέου “λαγούς με πετραχήλια”. Αντί αυτών, έφεραν νέα μέτρα και τέταρτο μνημόνιο».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ν. Φαραντούρης: «Να σηκωθεί να πάει σπίτι του ο Μητσοτάκης, αυτό με ενδιαφέρει»

Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους κινήθηκε ο Νικόλας Φαραντούρης, ο οποίος εξαπέλυσε ευθεία

Στο ίδιο έργο θεατές

Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η ιστορία με την Κοβέσι, το

Η Ελλάδα πρωταθλήτρια στην ΕΕ στη μείωση του χρέους με πτώση ρεκόρ 67 μονάδων

Τη μεγαλύτερη μείωση δημοσίου χρέους μεταξύ των «27» της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταγράφει