Γ. Αντετοκούνμπο: Πατέρας για τέταρτη φορά – Καλωσόρισε την Άρια Κάπρι

2 λεπτά ανάγνωση
2 Μαΐου 2025

Μεγαλώνει ακόμη περισσότερο η οικογένεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς η σύζυγός του Μαράια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Το ζευγάρι αποκάλυψε πως το όνομα της μικρής θα είναι Άρια Κάπρι, προσθέτοντας έτσι ακόμη ένα μέλος στην ευτυχισμένη οικογένειά τους.

Πρόκειται για το τέταρτο παιδί του 30χρονου σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, ο οποίος συνεχίζει να εντυπωσιάζει όχι μόνο στα παρκέ του NBA αλλά και στον ρόλο του πατέρα. Ο Γιάννης και η Μαράια έχουν ήδη αποκτήσει τον Λίαμ Τσαρλς (γεν. 2020), τον Μάβερικ Σάι (γεν. 2021) και την Εύα Μπρουκ (γεν. 2023).

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο μεγαλώνει με αγάπη και σταθερότητα, με τον Γιάννη να δηλώνει συχνά πως τα παιδιά του είναι η μεγαλύτερη δύναμή του εκτός γηπέδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Jefferies: «Ψηφίζει» ελληνικές τράπεζες και «βλέπει» ράλι έως 55% στις μετοχές

Ιδιαίτερα θετική εμφανίζεται η Jefferies για τις ελληνικές τράπεζες.

Τάιλερ Μακμπέθ: «Οι Έλληνες δεν μπορούν να διαμαρτυρηθούν για ένα κόμμα με 41%»

Μετά τον Στέφανο Κασσελάκη, φαίνεται πως και ο Τάιλερ Μακμπέθ επιχειρεί να

Τέλος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ μετά από 20 χρόνια

Ο Όμιλος ΣΚΑΪ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη δημοσιογράφο