Γιατί η Nissan χτυπάει τις…πόρτες;

3 λεπτά ανάγνωση
15 Νοεμβρίου 2017

Στο Τεχνικό Κέντρο της Nissan Β. Αμερικής, η Rosie – ένα ολοκαίνουργιο ρομπότ ελέγχου αντοχής στις πόρτες – μπορεί να ανοιγοκλείσει μια πόρτα κάθε 6 δευτερόλεπτα.

Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσο συχνά κλείνει η πόρτα του αυτοκινήτου  σας σε 10 χρόνια; Η απάντηση είναι περίπου 45.000 φορές. Εντούτοις, πολλά από αυτά τα κλεισίματα γίνονται με ιδιαίτερη σκληρότητα, κάτι που το γνωρίζουν καλά όσοι είναι γονείς.

Η καθημερινή ζωή είναι δύσκολη για τις  πόρτες ενός αυτοκινήτου.  Με την αντοχή ως βασική αρχή, η Nissan κατασκευάζει τα οχήματά της για να αντέξουν αυτού του είδους τις καταπονήσεις.

Στο Τεχνικό Κέντρο της Nissan στην Βόρεια Αμερική (NTCNA) στο Μίτσιγκαν, υπάρχει η “κυρία”  Doorboto, γνωστή  και ως Rosie, η οποία έχει “επιτελικό” ρόλο στο “χτύπημα” της πόρτας!

Η Rosie είναι ένα ρομπότ 1,5 τόνου, όπου σε μόλις τρεις ημέρες και χωρίς να κάνει διάλλειμα για καφέ, ανοίγει και κλείνει μια πόρτα, όπως θα γινόταν σε  10 ολόκληρα χρόνια!

Αν και η ζωή είναι σκληρή για μια πόρτα στο NTCNA, ωστόσο αυτή η αυστηρή δοκιμή εξασφαλίζει κορυφαία ποιότητα και ανθεκτικότητα για τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων της Nissan.

Και γι αυτό λέμε, “Domo arigato, κυρία Doorboto.”

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Π. Μαρινάκης: «Νέα λεωφορεία, 150 ευρώ στις οικογένειες και βαρέα στους υγειονομικούς»

Ο Παύλος Μαρινάκης παρουσίασε κυβερνητικές παρεμβάσεις για συγκοινωνίες, οικογένειες, υγειονομικούς, ΑΠΕ και

Η Nissan αποκαλύπτει το JUKE Pulse: η νέα ειδική έκδοση

Δεκαέξι χρόνια μετά τη δημιουργία της κατηγορίας των compact crossover, η Nissan

Ανανέωση για το Nissan X-Trail

H Nissan αποκάλυψε το ανανεωμένο X-Trail, στο οποίο έχουν γίνει σχεδιαστικές αλλαγές