ΓΣΕΒΕΕ: Μεγάλη ανάσα στις επιχειρήσεις από τη μείωση του ΦΠΑ

2 λεπτά ανάγνωση
18 Ιουλίου 2013

Η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από το 23% στο 13% θα δώσει μεγάλη ανάσα στις επιχειρήσεις και είναι θετική για τον κλάδο έστω και καθυστερημένα είπε στο ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ (Γενικής Συνομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδας) Γιώργος Καββαθάς. Προσθεσε ότι τα οφέλη θα είναι για όλους. Το μέτρο (που θα ισχύσει από την 1η Αυγούστου) ανήγγειλε την Τετάρτη ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Καββαθάς σημείωσε ότι τώρα πρέπει να βάλουμε όλοι πλάτη για να πέρασε η μείωση στον καταναλωτή.

Παραδέχτηκε ότι ο κλάδος εχει ευθύνες για την κατάσταση της οικονομίας της χώρας. Είπε ακόμη ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε να επέλθει από την μείωση του ΦΠΑ, αύξηση στον κύκλο εργασιών.

Να πάρει η κυβέρνηση όλα τα αναγκαία μέτρα για να περάσει η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, στην τελική τιμή, ζήτησε την Πέμπτη η ΔΗΜΑΡ.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη ο γιος του ιδρυτή της MANGO για τον θάνατο του πατέρα του

Σοκ προκαλεί η υπόθεση γύρω από τον θάνατο του ιδρυτή της γνωστής

Νέα εποχή ransomware: Λιγότερες ομάδες, μεγαλύτερος κίνδυνος για τις επιχειρήσεις

Το ransomware δεν είναι πλέον αυτό που γνωρίζαμε: λιγότερες ομάδες, μεγαλύτερη ισχύς
Ειδησεις ελληνικου χρηματιστηριου

Υποχώρηση €5,18 δισ. στις καταθέσεις τον Ιανουάριο, σύμφωνα με την ΤτΕ

Οι καταθέσεις ιδιωτικού τομέα μειώθηκαν κατά 5,184 δισ. ευρώ τον Ιανουάριο 2026,