Η ΝΔ κατέθεσε πρόταση για εξεταστική για τα capital controls και το νέο Μνημόνιο

2 λεπτά ανάγνωση
30 Μαρτίου 2016

Πρόταση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής σχετικά με την επιβολή των κεφαλαιακών περιορισμών (capital controls) τον Ιούλιο του 2015, την υπογραφή του τρίτου Μνημονίου και τη νέα δανειακή σύμβαση καταθέτει στη Βουλή η Νέα Δημοκρατία.

Η κίνηση της ΝΔ έρχεται μία ημέρα αφότου στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να ψηφίσει την πρόταση της ΝΔ ώστε να υπάρξει διερεύνηση των ευθυνών για τη συγκεκριμένη περίοδο.

Ο κ. Μητσοτάκης προσέθεσε ότι αν ο πρωθυπουργός υποστηρίξει τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για τα capital controls τότε η ΝΔ θα στηρίξει την εξεταστική που ζήτησε ο κ. Τσίπρας για τη δανειοδότηση κομμάτων και μέσων ενημέρωσης.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο μικροσκόπιο του Μαξίμου οι πολιτικές κινήσεις Τσίπρα, Καρυστιανού και Σαμαρά

Η κινητικότητα που καταγράφεται το τελευταίο διάστημα γύρω από πιθανές νέες πολιτικές

Μ. Βορίδης: «Όσες πιθανότητες έχει η ΝΔ να πάρει 80% άλλες τόσες πιθανότητες έχει το ΠΑΣΟΚ να είναι πρώτο κόμμα»

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο Μάκης Βορίδης τα σενάρια πολιτικής ανατροπής και

Κ. Μητσοτάκης: «Η ΝΔ σε διαρκή εκλογική ετοιμότητα με ορίζοντα το 2027»

Σε κλίμα έντονης πολιτικής κινητοποίησης ολοκληρώθηκε το συνέδριο της ΝΔ, με τον