ΗΠΑ: Ξεπέρασαν το $1,15 δισ. οι αγορές μέσω διαδικτύου στο Black Friday

3 λεπτά ανάγνωση
25 Νοεμβρίου 2016

«Άσπρη μέρα» είδαν στις ΗΠΑ λόγω «Βlack Friday» οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στις πωλήσεις μέσω διαδικτύου.

Ο τζίρος των πωλήσεων προϊόντων μέσω διαδικτύου, είχε ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια, μέχρι χθες Πέμπτη το απόγευμα, γιορτή της Ημέρας των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στατιστικά στοιχεία ( Adobe Digital Index).

Η οικονομική αξία των πωλήσεων αυτών, την παραμονή της λεγόμενης «Μαύρης Παρασκευής» που είναι παραδοσιακά η ημέρα μαζικών αγορών για τους Αμερικανούς, αυξήθηκε κατά 14% σε σύγκριση με τα δεδομένα της προηγούμενης χρονιάς.

Η χθεσινή ημέρα, ήταν η πρώτη ημέρα αργίας στις ΗΠΑ, μετά τη διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών της 8ης Νοεμβρίου και την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, με τους Αμερικανούς καταναλωτές να χαλαρώνουν και να ξοδεύουν 1,15 δισεκατομμύρια δολάρια για τις αγορές τους μέσω του διαδικτύου. Οι αγορές αυτές έγιναν από τα μεσάνυχτα της Ημέρας των Ευχαριστιών, μέχρι το απόγευμα της ίδιας ημέρας, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στατιστικά στοιχεία.
 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επενδύσεις και κατανάλωση κράτησαν ψηλά την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας – Στο 2% η ανάπτυξη

Η ελληνική οικονομία διατήρησε τη θετική της δυναμική κατά το πρώτο τρίμηνο

ΙΟΒΕ: Βελτίωση του οικονομικού κλίματος τον Μάϊο

Ο δείκτης οικονομικού κλίματος στην Ελλάδα ενισχύθηκε τον Μάιο και διαμορφώθηκε στις

Κ. Βελόπουλος: «Εμείς θα κάνουμε €500 αύξηση στους μισθούς, συντάξεις, δώρα»

Ο Κυριάκος Βελόπουλος υποστήριξε ότι μια κυβέρνηση της Ελληνικής Λύσης θα προχωρούσε