Κ. Λαπαβίτσας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να έχει plan b τη δραχμή»

3 λεπτά ανάγνωση
12 Δεκεμβρίου 2014

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να έχει plan b για επιστροφή στη δραχμή», είπε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ο οικονομολόγος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κώστας Λαπαβίτσας και συνέχισε: «Θα υπάρξουν πολύ σοβαρά ζητήματα και αυτό δεν μπορεί να το αποκρύψει κανείς από τον ελληνικό λαό».

Συγκεκριμένα για το θέμα του νομίσματος είπε: «Καμία προοπτική και κανένα ενδεχόμενο δεν μπορεί να αποκλείεται από την κυβέρνηση για το θέμα άλλου νομίσματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να έχει τρία και 4 διαφορετικα και εναλλακτικά πλάνα. Θα πάει σε διαπραγματεύσεις και θα του προκύψουν σίγουρα προβλήματα. ‘Ενα από τα πλάνα τα οποία πρεπει να εξετάζει ο ΣΥΡΙΖΑ όπως το εξετάζουν και οι υπόλοιποι είναι τι θα κάνει αν μας μπει το μαχαίρι στο λαιμό».

Τέλος, ο γνωστός οικονομολόγος, μίλησε και για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στις αγορές το τελευταίο διάστημα: «Ήταν αναμενόμενο και είναι αναμενόμενο να αντιδράσουν οι αγορές. Το θέμα είναι αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει την αυτοπεποίθηση να εφαρμόσει το πρόγραμμά του».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Real Polls: Στο 29,7% η ΝΔ – “Ξεφούσκωσε” ο Τσίπρας – Τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Στο 29,7% ανέρχεται το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας στην πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος

Ρ. Δούρου: «Η κυβέρνηση, ο κ. πρωθυπουργός χρησιμοποιούν την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας για λίγες ψήφους»

Η κυβέρνηση, ο κ. πρωθυπουργός χρησιμοποιούν την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας για

Palmos Analysis: 30,1% η ΝΔ – “Όχι” το 80% στο κόμμα Σαμαρά και “Σίγουρα Όχι” στο κόμμα Κασιδιάρη το 81%

Τη Νέα Δημοκρατία στην πρώτη θέση της εκτίμησης εκλογικής επιρροής με 30,1%,