Κ. Παπανάτσιου: Δεν θα υπάρξουν αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας του 2019

2 λεπτά ανάγνωση
22 Σεπτεμβρίου 2018

Χωρίς αλλαγές θα υπολογιστούν τα Τέλη Κυκλοφορίας του 2019, σύμφωνα με δήλωση της υφυπουργού Οικονομικών, Κατερίνας Παπανάτσιου.

Ειδικότερα η υφυπουργός, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, ανέφερε ότι δεν υπάρχει δημοσιονομικός χώρος για να αλλάξουν τα Τέλη Κυκλοφορίας σημειώνοντας ωστόσο ότι «αργότερα θα μπορέσουμε να κάνουμε» κάποιες ελαφρύνσεις.

«Δεν έχουμε δημοσιονομικό χώρο για να αλλάξουμε τα Τέλη Κυκλοφορίας. Πήραμε τον δημοσιονομικό χώρο που υπήρχε για να δώσουμε κάποιες φοροελαφρύνσεις. Αποφασίσαμε ότι αυτές οι ελαφρύνσεις θα είναι συγκεκριμένες που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός. Δεν μπορούμε να κάνουμε άλλες κινήσεις σε αυτή τη φάση. Αργότερα θα μπορέσουμε να κάνουμε», τόνισε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Παπανάτσιου.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γ. Χαντζηνικολάου (Τράπεζα Πειραιώς): Με ρευστότητα και γνώση, οι τράπεζες στηρίζουν την οικονομία

Ο Γιώργος Χαντζηνικολάου τόνισε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών ότι η πιστωτική

Ακρίβεια χωρίς φρένο: Η νέα πραγματικότητα σε Ελλάδα και Ευρώπη

Η ακρίβεια δεν υποχωρεί – απλώς αλλάζει μορφή.

Παγκόσμια οικονομία: Σημάδια κόπωσης από την Κίνα – Πιέσεις στο διεθνές εμπόριο

Η πορεία της Κίνας βρίσκεται στο επίκεντρο της διεθνούς οικονομικής ανησυχίας.