Και επίσημα υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ ο Ε. Μεϊμαράκης

3 λεπτά ανάγνωση
1 Οκτωβρίου 2015

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, μαζί με τις 50 υπογραφές που απαιτούνταν, κατέθεσε το απόγευμα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε ότι «αισθάνεται ταυτισμένος με την Ν.Δ.» ενώ υπενθύμισε ότι «δεν παράτησε ποτέ την παράταξη, ούτε στα πάνω, ούτε στα κάτω της».

«Ήμουν πάντα παρόν και στα εύκολα και στα δύσκολα, όπως το Καλοκαίρι» συνέχισε, κάνοντας λόγο για ένα μεγάλο φορτίο με τεράστια ευθύνη. Κάποιοι άλλοι στα δύσκολα εγκατέλειψαν την παράταξη και σήμερα συγκυβερνούν με τον ΣΥΡΙΖΑ» επισήμανε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μεϊμαράκης κατέστησε σαφές ότι πρέπει να «χτίσουμε» μία νέα Ν.Δ., με ένα νέο κυβερνητικό πρόγραμμα, το οποίο θα συνδιαμορφωθεί το επόμενο διάστημα.

«Θέλουμε να χτίσουμε χωρίς διαχωρισμούς και στρατόπεδα» υπερθεμάτισε, διευκρινίζοντας ότι απαιτείται ανοχή στη διαφορετική άποψη.

Απευθυνόμενος προς τα μέλη του κόμματος, τους κάλεσε να συμμετάσχουν στη διαδικασία, ενώ διαβεβαίωσε ότι όποιος εκλεγεί θα τον υπηρετήσουμε πιστά.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ALCO: Σαφές προβάδισμα της ΝΔ – Τρίτο το ΠΑΣΟΚ – “Γκρεμίζονται” Πλεύση Ελευθερίας και Ελληνική Λύση

Σαφές προβάδισμα καταγράφει για τη Νέα Δημοκρατία με 23,5% η δημοσκόπηση της

Real Polls: Στο 29,1% η ΝΔ – Στο 9,6% το ΠΑΣΟΚ – 5,6% η Ελληνική Λύση – 4,5% η Πλεύση Ελευθερίας

Πολύ υψηλότερη συσπείρωση για τη ΝΔ που ανεβαίνει στο 27,5%  κερδίζοντας σχεδόν

Κ. Τσουκαλάς: «Η ΝΔ φοβάται να βρεθεί με ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ στην επαναληπτική κάλπη»

Ο Κώστας Τσουκαλάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «10 Παντού» και μίλησε για