Ελ. Καλογεροπούλου κατά ΝΔ: «Λένε ψέματα στη μούρη μας και δε ντρέπονται»

1 λεπτό ανάγνωση
4 Σεπτεμβρίου 2026
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Η Ελένη Καλογεροπούλου κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία για ψέματα, όμως η σταθερή στήριξή της προς τον Αλέξη Τσίπρα αποδυναμώνει την εικόνα της αμερόληπτης κριτικής.

Βεβαίως, κάθε δημοσιογράφος έχει δικαίωμα στην άποψη. Ωστόσο, όταν χρησιμοποιεί τόσο βαριές εκφράσεις, οφείλει να εφαρμόζει τα ίδια αυστηρά κριτήρια προς όλες τις πολιτικές πλευρές.

Διαφορετικά, η παρέμβασή της μοιάζει περισσότερο με πολιτική υπεράσπιση του Τσίπρα και λιγότερο με ψύχραιμη δημοσιογραφική αξιολόγηση.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στη Β’ Πειραιώς ο Δ. Σκουλός

Υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη Β’ Πειραιώς στις επόμενες εθνικές

Κ. Κυρανάκης: «Ο Πρωθυπουργός είναι ειλικρινής και όχι αλαζόνας – Θα είμαστε αρκετά πάνω από το 30%»

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό «ειλικρινή και όχι αλαζόνα».

Κ. Μητσοτάκης: «Ο Τσίπρας δεν γνωρίζει τα βασικά για τα εξοπλιστικά – Έχει ένα ελαφρύ αεράκι στο Αιγαίο»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3, έκανε λόγο για θετικό αποτύπωμα