Γ. Καραμέρος: «Δεν θα εκπλαγώ αν οι αποφάσεις έρθουν νωρίτερα και σε προσωπικό επίπεδο»

2 λεπτά ανάγνωση
11 Ιουνίου 2026
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο πρόωρων πολιτικών εξελίξεων ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Καραμέρος, δηλώνοντας ότι δεν θα τον εξέπληττε εάν οι αποφάσεις ληφθούν νωρίτερα από ό,τι αναμένεται, ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο.

Η τοποθέτησή του έρχεται σε μια περίοδο αυξημένης πολιτικής κινητικότητας, με τις συζητήσεις γύρω από τις επόμενες κινήσεις των κομμάτων και των πολιτικών προσώπων να εντείνονται.

Ο κ. Καραμέρος υπογράμμισε την ανάγκη για πολιτική σαφήνεια και τόνισε ότι οι εξελίξεις των επόμενων μηνών ενδέχεται να διαμορφώσουν νέα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό, αφήνοντας αιχμές για τις επιλογές που θα ακολουθήσουν τόσο η κυβέρνηση όσο και τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην ΕΛΑΣ η Ξενογιαννακοπούλου αφού πρώτα παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Παραιτήθηκε η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου από τον ΣΥΡΙΖΑ όπως ανακοίνωσε η ίδια στη

Θ. Τζάκρη: «Κυβέρνηση μαφίας έχουμε στην Ελλάδα»

Η Θεοδώρα Τζάκρη διάλεξε ξανά τον δρόμο της πολιτικής υπερβολής, μιλώντας για

Με εξυπνάδες δεν πέφτουν οι τιμές: ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ στο ίδιο έργο ξανά

Το ΠΑΣΟΚ είδε την πλατφόρμα posokanei και έτρεξε να τη βαφτίσει «πόσο