Καταλληλότερος για πρωθυπουργός ο Κόρμπιν σύμφωνα με δημοσκόπηση

2 λεπτά ανάγνωση
23 Ιουνίου 2017

Ο αρχηγός των αντιπολιτευόμενων Εργατικών στη Βρετανία Τζέρεμι Κόρμπιν αναδεικνύεται για πρώτη φορά καταλληλότερος για πρωθυπουργός, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας YouGov για λογαριασμό της εφημερίδας Times.

Ειδικότερα, στο ερώτημα «ποιος θεωρείτε ότι θα ήταν καταλληλότερος για πρωθυπουργός» το 35% των ερωτηθέντων απάντησαν ο Κόρμπιν, ενώ το 34% η Τερέζα Μέι. Το 30% δήλωσαν αναποφάσιστοι.

Έπειτα από την απώλεια της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας στις εκλογές της 8ης Ιουνίου, η πρωθυπουργός της χώρας, Τερέζα Μέι, επιχειρεί να συνάψει συμφωνία για τον σχηματισμό κυβέρνησης μειοψηφίας με το Δημοκρατικό Ενωτικό Κόμμα της Βόρειας Ιρλανδίας.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ALCO: Στο 23,3% η ΝΔ – “Γκρεμίζονται” Ελληνική Λύση και Πλεύση Ελευθερίας – Στο 10,3% το ΠΑΣΟΚ

Άνοδο μισής μονάδας στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων (23,3%) δίνει στη

Marc: Στο 30,8% η ΝΔ – 2ος ο Τσίπρας – “Γκρεμίζονται” ΚΚΕ – Πλεύση Ελευθερίας – Ελληνική Λύση

H μεγάλη ανατροπή στον χώρο της αντιπολίτευσης καταγράφει η πρώτη μέτρηση της

Metron Analysis: Στο 28,5% η ΝΔ, δεύτερη η ΕΛ.Α.Σ. με 15,2% – Κυριαρχία Μητσοτάκη – ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός Βουλής

Την κυριαρχία της ΝΔ και τον περαιτέρω κατακερματισμό της αντιπολίτευσης με το